Δράση και ευκαιρίες στο Europa League‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Σε ρυθμούς Europa League κινούμαστε σήμερα με την 4η αγωνιστική των ομίλων να διεξάγεται και να καθορίζει εν πολλοίς το μέλλον των ομάδων στη διοργάνωση.

Αρχίζοντας με τα «Μονά» ξεχωρίζουμε το «Διπλό» DNB (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Στεάουα Βουκορεστίου μέσα στη Νορβηγία επί της Μόλντε. Οι Ρουμάνοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως η Μόλντε σκέφτεται μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για αυτό το λόγο θα παραταχθεί με αναπληρωματικούς.

Λογικό, αφού σε δύο αγωνιστικές τελειώνει το πρωτάθλημα της Νορβηγίας και η Μόλντε είναι στην κορυφή με ένα βαθμό περισσότερο από τη Στρομσγκόντσετ. Έτσι αξίζει το «διπλό» που προσφέρεται στην Bet365 στο 1.83 με DNB βέβαια, μια και οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, έχοντας εννιά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πάμε στο «Διπλό» της Ατλέτικο Μαδρίτης με αντίπαλο την Ακαδέμικα σε απόδοση 1.73 στην BetVictor.

Οι Ισπανοί ειναι κατά πολύ καλύτεροι από τους Πορτογάλους και φυσικά πιο έμπειροι για να πάρουν τη νίκη και να επανακάμψουν μετά το 3-0 από τη Βαλένθια για την Primera Division.  Στη Ρωσία και στην αναμέτρηση Ανζί – Λίβερπουλ που συγκεντρώνει υψηλό τζίρο στο Ανταλλακτήριο της Betfair.

Οι Άγγλοι έχουν ντέρμπι με την Τσέλσι, επομένως δεν κινδυνέψουν να χάσουν κάποιο βασικό παίκτη και ο Ρότζερς αναμένεται να εμπιστευτεί τους νέους, κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Έτσι έχει στοιχηματική αξία ο «Άσσος» στο 1.82. «Άσσο» (1.91 στη William Hill) έχουμε επιλέξει και στην αναμέτρηση Νάπολι – Ντνιέπρ με τους τους Ιταλούς να αναμένεται να παίξουν πρώτη φορά στο Europa League με τους βασικούς παίκτες.

Τέλος ακόμα μια ιταλική ομάδα μπορεί να πάρει το «τρίποντο». Πρόκειται για την Ουντινέζε που υποδέχεται τους Γιουνγκ Μπόις, με τον «Άσσο» να πληρώνει 1.70. Η ομάδα του Γκουιντολίν με νίκη σήμερα κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση και δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στις «Μπόμπες» ξεχωρίζει το Χ2 της Λεβάντε με αντίπαλο την Τβέντε. Οι Ισπανοί με τον Φάνη Γκέκα βασικό είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά στους Ολλανδούς. Άλλωστε το 3-0 στην Ισπανία πριν δύο εβδομάδες αποδεικνύει πως η δυναμικότητα των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλη. Έτσι βρίσκουμε στοιχηματική ευκαιρία «value» στο 2.28 που παίζεται το Χ2. Με βαθμό ή βαθμούς προβλέπουμε πως θα φύγει από την Ουκρανία και η Ρόζενμποργκ με το Χ2 κόντρα στη Μέταλιστ να παίζεται στο 2.97 στην Bet at Home, ενώ με την έκπληξη πάμε και στην αναμέτρηση Αννόβερο – Χέλσινμποργκ αφού το Χ2 των Σουηδών παίζεται στο 4.00.

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει τρία σημεία από την Euroleague. Ξεχωρίζει αυτό της TΣΣΚΑ με την Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα ντέρμπι, με την ΤΣΣΚΑ να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Όχι μόνο γιατί διαθέτει καλύτερο σύνολο, αλλά κυρίως επειδή άρχισε να αποδίδει βάσει των πραγματικών της δυνατοτήτων. Εμείς θα την εμπιστευτούμε. ΤΣΣΚΑ -4.5 (1.91 StanJames).

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Europa League και τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Πάμε Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top