Τσιάρας στο PRESSARIS: “Περιμένω πως και πως να παίξω στο γεμάτο Παλέ!”

Σε κατάμεστο Αλεξάνδρειο ανυπομονεί να αγωνιστεί ο Γιώργος Τσιάρας, ο οποίος ανέκαθεν, ακόμη και ως αντίπαλος του Άρη απολάμβανε και θαύμαζε την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των κίτρινων. Η ώρα να το ζήσει αυτό πλησιάζει και μέσω του PRESSARIS απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας.

O Τσιάρας καλεί τον κόσμο να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια παικτών και προπονητών να κατακτήσουν τη νίκη επί του Πανιωνίου, στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Θεωρεί πολύ σημαντική την συμπαράσταση του κόσμου και τόνισε πως το γεμάτο Αλεξάνδρειο θα δώσει φτερά στους παίκτες του Άρη.

Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο τον Πανιώνιο. Ποιο είναι το σχόλιο σου για τη αναμέτρηση αυτή;

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παραμένει αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας δώσει ενέργεια και δύναμη για να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό και να πετύχουμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη μας.

Πόσο ιδιαίτερο κάνει για σένα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το γεγονός ότι θα αγωνιστείς για πρώτη φορά στο Αλεξάνδρειο ως παίκτης του Άρη;

Περιμένω πως και πώς να παίξω στο Παλέ. Ανυπομονώ να το δω γεμάτο. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Άρη. Έχω έρθει πολλές φορές στο Αλεξάνδρειο ως αντίπαλος και θυμάμαι πάντα τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη. Είναι πρόβλημα για κάθε ομάδα που έρχεται να αντιμετωπίσει τον Άρη. Γι’ αυτό τους θέλουμε μαζί μας να μας δώσουν επιπλέον ενέργεια, να μεταφερθεί ο ενθουσιασμός της κερκίδας στο παρκέ και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ώθηση για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξει ο Άρης;

Όπως μας λέει ο προπονητής μας θα πρέπει να δούμε τι κάνουμε εμείς. Να κάνουμε πράξη τα απλά πράγματα και μετά να δούμε τον αντίπαλο. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα λάθη, να έχουμε καλές συνεργασίες, να μοιράσουμε ασίστ, προσθέτοντας στο παιχνίδι μας και στοιχεία από την ανάλυση του αντιπάλου που θα μας υποδείξουν οι προπονητές.

Ο Άρης διαθέτει μια καινούργια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και νέο προπονητή. Ο χρόνος είναι σύμμαχος σας;

Κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι λειτουργεί υπέρ μας. Είμαστε νέα ομάδα και πριν από μικρό χρονικό διάστημα ενταχθήκαμε σ’ αυτή εγώ και ο Χαντ. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες και η προσαρμογή είναι πιο εύκολη. Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας και αργά η γρήγορα η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει.

 

To Top