Δράση και πολλά σημεία στο Europa League

Στο Europa League δίνεται σήμερα η σκυτάλη στην ευρωπαϊκή δράση μετά τα δύο χθεσινά εκπληκτικά παιχνίδια για το Champions League.

O Ολυμπιακός, η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φιλοξενείται στη Βαλένθια απο την Λεβάντε και στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα για τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκτός απο το Λεβάντε – Ολυμπιακός σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις με αρκετές μεγάλες ομάδες να έχουν δύσκολο έργο. Βέβαια σήμερα υπάρχει και δράση στην Euroleague με τον Παναθηναϊκό να έχει δύσκολο έργο στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ.

Πάμε να δούμε τις σημερινές μας προτάσεις αρχίζοντας απο τα «Μονά» και τους «Άσσους» Draw No Bet της Ζενίτ κόντρα στη Λίβερπουλ και της Γκλάντμπαχ κόντρα στη Λάτσιο. Στο μεγάλο παιχνίδι στην Αγ. Πετρούπολη επιλέξαμε τον Άσσο της Ζενίτ με κάλυψη στο DNB σε απόδοση 1.79. Η Ζενίτ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από αγγλική ομάδα επί ρωσικού εδάφους, ενώ η μοναδική φετινή εκτός έδρας ήττα της Λίβερπουλ στο θεσμό ήρθε εκτός έδρας από τη ρωσική Ανζί, στη φάση των ομίλων (1-0). Οι Άγγλοι προέρχονται απο ήττα – σοκ εντός έδρας απο τη Γουέστ Μπρομ και παρότι η Ζενίτ έχει αρκετό διάστημα να δώσει επίσημο παιχνίδι, σήμερα θεωρούμε πως θα έχει τα ηνία του αγώνα και θα επιβληθεί των Άγγλων. Στη Γερμανία ο «Ασσος» DNB προσφέρεται σε απόδοση 1.70 με την Γκλάντμπαχ να πετυχαίνει τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ένα από τα πέντε τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Έτσι με την ευκολία να βρίσκει δίχτυα και την ανοδική πορεία που διανύει, η γηπεδούχος ομάδα έχει το προβάδισμα κόντρα στη Λάτσιο που δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μια και στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη και στα πέντε υπόλοιπα ο απολογισμός της αποτελείται από τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Συνεχίζουμε με τρία Over 2.5 γκολ. Συγκεκριμένα στους αγώνες Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπενφίκα, Βασιλεία – Ντνίπρο, και Νιούκαστλ – Μέταλιστ. Στο «Μπάι Αρίνα» αναμένεται να γίνει ένας αγώνας «ανοιχτός» ανάμεσα σε δύο ομάδες άκρως επιθετικές και το 1.80 αποτελεί για εμάς ευκαιρία. Στην Ελβετία η απόδοση στο over 2.5 παίζεται στο 1.98 και σίγουρα λόγω της αγωνιστικής παρουσίας των ομάδων μέχρι στιγμής είναι ανεξήτα υψηλή. Τέλος στην Αγγλία η Νιούκαστλ παραδοσιακά σκοράρει εύκολα, πολύ περισσότερο τώρα που παίζει κόντρα σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας. Το over 2.5 εδώ παίζεται σε απόδοση 2.12.

Στις «Μπόμπες» το παιχνίδι της ημέρας έρχεται απο το Κόπα Λιμπερταδόρες και είναι το Χ2 της Άρσεναλ Σαραντί κόντρα στην Δε Στρόνγκενστ σε απόδοση 2.05. Οι Βολιβιανοί έχουν ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα Κλαουζούρα, στο οποίο μετρούν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα πρώτα πέντε παιχνίδια, αποτελέσματα που τους έχουν φέρει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, τη στιγμή που είναι εν ενεργεία πρωταθλητές. Ως πρωταθλήτρια Κλαουζούρα της σεζόν 2011-2012 (περσινή σεζόν) πήρε την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες η Άρσεναλ Σαραντί. Οι Αργεντίνοι δεν τα πήγαν καλά στο πρωτάθλημα Απερτούρα της φετινής σεζόν, στο οποίο κατετάγησαν 7οι, τελειώνοντας όμως με πέντε σερί νίκες. Δεν είναι άπειρη ομάδα πάντως στον θεσμό η Άρσεναλ και σήμερα μπορεί να φύγει με κάτι καλό απο τη Βολιβία. Συνεχίζουμε με Europa League και το 1Χ της Σπάρτα Πράγας κόντρα στην Τσέλσι. H Σπάρτα Πράγας είναι αήττητη στα 11 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της (6 νίκες, 5 ισοπαλίες), ενώ η Τσέλσι είναι πρωτάρα στο θεσμό με τη σημερινή του μορφή (Γιουρόπα Λιγκ), ενώ μετρά 8 παιχνίδια (τα λιγότερα, μαζί με τη Λεβάντε, από όλες τις ομάδες που συγκροτούν τη φάση των «32») συνολικά στο «πάλαι ποτέ» Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Σίγουρα οι Άγγλοι είναι το φαβορί, ωστόσο εμείς θα πάμε με την έδρα και τον ενθουσιασμό σε απόδοση 2.22. Έκπληξη προβλέπουμε και στον αγώνα της Ντιναμό Κιέβου με την Μπορντό, και για αυτό επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 3.10. Μόλις τρεις νίκες έχει η Ντιναμό στα 14 παιχνίδια που έδωσε κόντρα σε γαλλικές ομάδες ανεξαρτήτως έδρας. Οι γηπεδούχοι πλήττονται απο τη μακρά αγωνιστική απραξία, καθώς έχουν να αγωνιστούν περισσότερο από δύο μήνες. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπορντό που διαθέτει το σύνολο για να φύγει αήττητη απο την Ουκρανία. Με το Χ2 πάμε και στην αναμέτρηση Στουγάρδη – Γκένκ (απόδοση 2.61), ενώ τέλος Χ2 επιλέξαμε και στον αγώνα για το Κόπα Λιμπερταδόρες, Παλμέιρας – Σπόρτινγκ Κριστάλ σε απόδοση 2.80.

Στο Μπάσκετ μετά το 3/3 χθες πάμε και σήμερα δυνατά με τους αγώνες της Euroleague και τη μάχη του Παναθηναϊκού στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Έχοντας κατακτήσει το θεσμό από 6 φορές οι δύο ομάδες, δίνουν αναμφίβολα ιδιαίτερο χαρακτήρα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Πάντως, παρά την καλή φόρμα του Παναθηναϊκού, η ΤΣΣΚΑ συνεχίζει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι και λογικό είναι το χάντικαπ να παίζεται σ΄ αυτά τα επίπεδα. Η ΤΣΣΚΑ, ψάχνει ένα ξέσπασμα και μάλλον θα το βρει σήμερα… ΤΣΣΚΑ -9 (1.98). Με μεγάλ οενδιαφέρον αναμένεται και η αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα. Εδώ θα πάμε με την έδρα. Η Μακάμπι έχει το όνομα και την έδρα, έστω και αν της λείπει η αίγλη του παρελθόντος. Απέναντι της θα βρει τη φουριόζα, αλλά σίγουρα κουρασμένη Μπαρτσελόνα και αν παίξει έξυπνα θα έχει καλές πιθανότητες. Το έξυπνο παιχνίδι είναι να οδηγήσει το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό και ψηλό σκορ, όπου θεωρούμε δύσκολο να ακολουθήσει η παρέα του Ναβάρο. Μακάμπι +4 (1.90) & Over 147.5 (1.83). Σπουδαίο ματς θα γίνει και στην Τουρκία ανέμσα στην Εφές και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι εταιρείες αναγνωρίζουν ότι θα δούμε ένα μεγάλο ντέρμπι στην Τουρκία. Μας αρέσουν πολύ αυτά που έχουμε δει από την Εφές και μπορούμε να την εμπιστευτούμε για σήμερα. Βάσει ρόστερ, μπορεί να αποδώσει και ακόμα καλύτερα και το αποψινό παιχνίδι είναι ιδανική περίπτωση να μετρήσει τις δυνάμεις της. Δεν περιμένουμε ανοιχτό ρυθμό στο παιχνίδι και το σκορ αναμένεται να είναι «κλειστό» και σε κάθε περίπτωση χαμηλό. Εφές +3 (1.99) & Under 156.5 (1.80).

Το απόλυτο έγινε χθες και στο Τένις (3/3) με τον tipster μας να συνεχίζει με δυνατά πονταρίσματα. Σήμερα ξεχωρίζει η νίκη του Fischer Martin σε απόδοση 1.71.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top