Κεραμιδάς: “Πρέπει να σηκώσουν ψηλά το λάβαρο του Άρη”

Την ανάγκη να βρουν τρόπο για να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών εξέφρασε ο Μανόλης Κεραμιδάς, σκόρερ στον τελικό κυπέλλου του ’70 με τον ΠΑΟΚ, τελευταίο τίτλο του Άρη.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” υπογραμμίζοντας πως “είμαι στεναχωρημένος με την ομάδα, δεν περίμενα μια ομάδα που πρωταγωνιστούσε τόσα χρόνια να είναι κομπάρσος. Πρέπει να έχουμε κουράγιο για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες των σημερινών αγώνων. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταλάβουν τι συμβαίνει, να ανεβάσουν την ψυχολογία τους, να υπάρξει “πιστεύω” από τους παίκτες. Καταλαβαίνω την ψυχολογία τους και ξέρω ότι τα πόδια τους είναι “δεμένα”.

Οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν με κατεβασμένο κεφάλι στον Άρη. Δε γίνεται αυτό. Πρέπει να τιμήσουν τη φανέλα που φοράνε. Ο Άρης αντιπροσώπευε τη Βόρεια Ελλάδα. Στην εποχή μου ο Άρης έφερνε εννιά μεγάλες ομάδες στο Καυτανζόγλειο και έφερε ένα κύπελλο Ελλάδας. Οι παίκτες δεν πρέπει να κατεβαίνουν φοβισμένα στο γήπεδο. Πρέπει να τιμούν τη φανέλα που φορούν, διότι ο Άρης είμαι πολύ μεγάλη ομάδα.

Πρέπει να σηκώσουν ψηλά το λάβαρο του Άρη. Δεν πρέπει να επαναπαυτούν σε τίποτα. Από εδώ και πέρα ο Άρης παίζει για την επιβίωσή του. Τα ονόματα δεν παίζουν ρόλο, η ψυχή παίζει ρόλο”.



To Top