Δραματικές ώρες για τον Κιλιγκαρίδη

Η κρισιμότητα της κατάστασης του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη που νοσηλεύεται σε κώμα με σοβαρή ασθένεια του αίματος σε νοσοκομείο του Μπίτγκος στην Πολωνία αποθάρρυνε του θεράποντες ιατρούς από το να επιχειρήσουν να χειρουργήσουν τον Έλληνα πρωταθλητή του κανόε καγιάκ.

Χθες το απόγευμα συγκλήθηκε ιατρικό συμβούλιο, στο οποίο συμμετείχαν και εξειδικευμένοι καθηγητές, και μετά την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Κιλιγκαρίδης, αποφασίστηκε πως εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο να προσπαθήσουν να αφαιρέσουν το υγρό από τον εγκέφαλο. Παράλληλα, συνεχίζεται η θεραπεία η οποία, επίσης, εμπεριέχει ρίσκο.

«Το θετικό μέσα στην ατυχία του Ανδρέα είναι πως ο Ανδρέας νοσηλεύεται στο πλέον εξειδικευμένο νοσοκομείο. Επίσης, το κέντρο επιχειρήσεων του υπουργείου Υγείας είναι σε συνεχή επικοινωνία με το νοσοκομείο και τους Πολωνούς γιατρούς. Αυτό που λένε οι γιατροί είναι πως πρόκειται για καθαρά θέμα του οργανισμού του πώς θα αντιδράσει στις θεραπείες» είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κανόε καγιάκ, Αντώνης Νικολόπουλος.

To Top