Στην τελική ευθεία το θέμα Αγγέλου μέσα στη βδομάδα

Στα μέσα της επόμενης βδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Βαγγέλη Αγγέλου με τον Άρη. Πρώτα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία διακανονισμού με όλους τους παίκτες, απομένει ο Μιχάλης Πελεκάνος, και έπειτα οι δύο πλευρές θα καθίσουν για να κάνουν τις τελικές τους συζητήσεις.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλώς ο Άρης θα γνωρίζει μέχρι τέλος της προσεχούς βδομάδας αν θα έχει προπονητή τον Αγγέλου ή αν θα ψάχνει για τον… επόμενο. Το δεύτερο σενάριο το… έχουν κάψει στην ΚΑΕ! Θέλουν τον Αγγέλου στην ομάδα και θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν, όχι ακριβώς με κάθε… κόστος, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις για “να μη συνεχιστεί η τρέλα της φετινής χρονιάς”, όπως είχε χαρακτηριστικά αναφέρει ο Έλληνας τεχνικός.

Το θέμα δεν αφορά απαιτήσεις του Αγγέλου, αλλά τις όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες δουλειάς για τον ίδιο και κυρίως για τους παίκτες. Αυτό είναι που συζητούν οι δύο πλευρές και προσπαθούν να σχεδιάσουν ένα πλάνο προς αυτή τη κατεύθυνση, για να λειτουργήσει εύρυθμα η ομάδα – και η ΚΑΕ – την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

To Top