Δυναμικό διπλό «παρών» Καστίγιο και Βελλίδης, χαμόγελα για Μασάδο!

Πάθος, αγωνία και ψύχωση για το σαββατιάτικο ντέρμπι, είδε στα μάτια όλων των ποδοσφαιριστών του ο Μανουέλ Μασάδο, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης. Ο Πορτογάλος προπονητής επικεντρώθηκε σε πρόγραμμα τακτικής και είδε τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους για τη μάχη κόντρα στην ΑΕΚ, το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Βέβαια, τα βλέμματα όλων στράφηκαν στους Μάρκο Βελλίδη και Νέρι Καστίγιο, με τα νέα και από τα δύο μέτωπα να είναι αισιόδοξα! Το πρώτο θετικό μήνυμα έστειλε στον προπονητή του ο 24χρονος γκολκίπερ, που φάνηκε να μην επηρεάζεται από την ίωση που τον ταλαιπωρεί και να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. O Bελλίδης έδειξε ορεξάτος και αποφασισμένος να υπερασπιστεί για μια ακόμη φορά την εστία των κίτρινων, προκαλώντας το πρώτο… χαμόγελο στα χείλη του Μασάδο.

Παράλληλα, σε καλή κατάσταση έδειξε και ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος έμοιαζε θηρίο στο κλουβί, διαμηνύοντας σε όλους πως δε θέλει να χάσει με τίποτα αυτό το ντέρμπι. Ο Μεξικανός δε δυσκολεύτηκε να βγάλει το πρόγραμμα, ενώ δεν έδειξε να νιώθει ενοχλήσεις σε κανένα διάστημα της προπόνησης, πράγμα που πλέον τον θέτει 100% στη διάθεση του Μασάδο. Δικαιλογημένα, ο Πορτογάλος τεχνικός αισθάνεται ανακουφισμένος και ετοιμάζεται να κάνει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

To Top