Κάλεσμα στον κόσμο για στήριξη με φθηνά εισιτήρια!

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ, από την ΠΑΕ Άρης, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ συνεχίζει να δελεάζει τον κόσμο, τον οποίο καλεί με τα πολύ φθηνά εισιτήρια να κατακλύσει το Σάββατο το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στα πέταλα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, στη θύρα 2 στοιχίζουν 20 ευρώ, στην 9 κοστίζουν 25 ευρώ, ενώ για την 7 (επίσημα) η τιμή είναι 40 ευρώ. Ο κόσμος του Άρη θα μπορεί να προμηθεύεται τα… μαγικά χαρτάκια από το ARIS mobile, όπως και μέσω της υπηρεσίας e-ticketing από το ίντερνετ.

Η σημασία της συμπαράστασης του κόσμου προς την ομάδα είναι μεγάλη… Οι κίτρινοι ξεκινούν ένα σερί αγώνων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και θέλουν να εκμεταλλευτούν το Κλεάνθης Βικελίδης στοχεύοντας σε πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Και για να γίνει αυτό, η βοήθεια του κόσμου κρίνεται υψίστης σημασίας.

Πέρα από την οικονομική στήριξη που θα δώσουν προς την ομάδα, όπου και το τελευταίο ευρώ έχει αξία…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ το Σάββατο στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το ARIS MOBILE. Τα εισιτήρια είναι στις σταθερά ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, παρά το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι που στην αρχή της χρονιάς, είχε συμπεριληφθεί στους αγώνες με πιο ακριβά εισιτήρια.

Πιο συγκεκριμένα:  Για τις θύρες 1, 3 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Για την θύρα 2 το κόστος είναι 20 ευρώ, για την θύρα 9 κοστίζουν 25 ευρώ, ενώ για την θύρα 7 (επίσημα) η τιμή τους είναι 40 ευρώ. Το ARIS MOBILE θα παραμείνει σήμερα ως τις 13:30 και από τις 17:30 ως τις 21:00, αύριο τις ίδιες ώρες, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν από το πρωί τα εκδοτήρια.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ και της σχετικής υπηρεσίας e-ticketing από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, (http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html )». 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top