ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δυναμικό παρών στο… ραντεβού ζωής για την αιμοδοσία της ΚΑΕ! (photos)

Η αιμοδοσία της ΚΑΕ Άρης έχει αρχίσει να γίνεται μέρος της συνείδησης του φίλαθλου κόσμου του και όσο θα υπάρχει, τόσο θα αυξάνεται και η ανταπόκριση των ανθρώπων που θα συνδράμουν με το αίμα τους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ανέφερε: “Με σημαντική συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/12) στο «Nick Galis Hall» η Tέταρτη Αιμοδοσία της ΚΑΕ Άρης, στο πλαίσιο της Τράπεζας Αίματος που έχει δημιουργήσει η ομάδα μας. Η σημερινή εκδήλωση ήταν μια ακόμη απόδειξη πως η προσφορά του Άρη, ως συλλόγου και ως ενός ζωντανού «κυττάρου» της κοινωνίας μας, δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά επεκτείνεται κι εκτός αυτού, περιλαμβάνοντας κοινωνικές δράσεις που έχουν ως στόχο να στηρίξουν και να προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας.

Παρόντες στην Αιμοδοσία που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά ήταν: ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, o τζένεραλ μάνατζερ, Θωμάς Ντούλης, ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του, Σάββας Καμπερίδης και Βαγγέλης Σπυρίδης, ο τιμ μάνατζερ Αλέξανδρος Αναστασιάδης και αντιπροσωπεία της ομάδας μας, που αποτελούταν από τους Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Μπορίς Νταλό, Δημήτρη Φλιώνη, Βασίλη Χρηστίδη και Στράτο Βουλγαρόπουλο.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες της ομάδας μας μάλιστα έδωσαν αίμα, συμμετέχοντας ενεργά στην Αιμοδοσία και προφέροντας στην Τράπεζα Αίματος που έχει δημιουργήσει η ΚΑΕ Άρης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα (02/12) στο «Nick Galis Hall» βρέθηκε Εθελοντική ομάδα, από την οποία πέρασαν σχεδόν όλοι οι Αιμοδότες κι έγιναν Εθελοντές υποψήφιοι δότες μυελού των οστών”.

To Top