ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαγεωργίου: “Μήνυμα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο”

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ και παλιά δόξα του συλλόγου, Χάρης Παπαγεωργίου υπογράμμισε την παρουσία του Άρη πέρα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και τόνισε την σημασία που έχει για την κοινωνία της πόλης η αιμοδοσία της ΚΑΕ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Παπαγεωργίου υποστήριξε πως “ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα που πέρα από την αθλητική της προσφορά, έχει μεγάλη παράδοση συμμετοχής σε κοινωνικές δραστηριότητες, δείχνοντας την κοινωνική της ευαισθησία και στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο μας” και πρόσθεσε: “Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μια τέτοια δράση, είναι πολύ σημαντικό ότι γίνεται για τέταρτη φορά και τρίτη συνεχή χρονιά. Έχει καθιερωθεί πλέον κι έχει γίνει θεσμός κι αυτό που μας ικανοποιεί είναι πως συμμετέχουν ενεργά τα μέλη της ομάδας μας”.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Αλέξανδρος Αναστασιάδης επεσήμανε: “Η ΚΑΕ Άρης που υπηρετεί το «ευ αγωνίζεσθαι» στον αθλητισμό, συμμετέχει στην προσπάθεια για το «ευ ζειν» των συνανθρώπων μας, με την απόφαση της να συνεχίσει την πρωτοβουλία της για μια ακόμη εθελοντική αιμοδοσία. Η διοργάνωσή της για τέταρτη συνεχή φορά καταδεικνύει την προσήλωση της ΚΑΕ σε ευγενείς στόχους, αλλά και τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου σ’ αυτόν τον κοινό σκοπό. Με γνώμονα την προτροπή του Αποστόλου Παύλου «όποτε έχουμε ευκαιρία, να προσπαθούμε να κάνουμε καλό σε όλους», καλούμε όλους τους φιλάθλους να συμμετέχουν έμπρακτα στην πρωτοβουλία της ΚΑΕ Άρης ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος για όσους την έχουν ανάγκη. Ας θυμηθούμε ότι «δίνοντας αίμα… δίνουμε ζωή”.

To Top