Δυνατός “Άσος” η Αλβανία, “διπλό” με Draw No Bet το Βέλγιο‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Η 3η αγωνιστική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στη Βραζιλία περιλαμβάνει αρκετές δυνατές αναμετρήσεις και πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Τα δύο δυνατά σημεία μας σήμερα βρίσκονται στα «Μονά». Συγκεκριμένα επιλέξαμε τον «Άσο» της Αλβανίας με αντίπαλο την Ισλανδία σε απόδοση 2.20 στην William Hill και το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) του Βελγίου με αντίπαλο τη Σερβία που προσφέρεται στην BetVictor στο 2.01. Στον αγώνα της Εθνικής μας με αντίπαλο τη Βοσνία, πάμε με το Under 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80 στην BetVictor, ενώ τέλος Under 2.5 επιλέξαμε και στο Φινλανδία – Γεωργία στο 1.62 στην BetVictor.

 

Στις «Μπόμπες» στηρίζουμε τη Ρουμανία στο εκτός έδρας αγώνα της με την Τουρκία με το Χ2 να παίζεται στο 2.20 στην Bwin, ενώ πάμε κόντρα και στην Κροατία με το 1Χ των Σκοπίων να προσφέρεται στο 2.10 στην William Hill. Για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής ποντάρουμε να μη χάσουν οι φιλοξενούμενοι τόσο στο Βολιβία – Περού (το Χ2 προσφέρεται στο 2.07 στον Bet Victor), όσο και στο Αργεντινή – Ουρουγουάη (το Χ2 παίζεται στο 2.81 στην Pinnacle).

Στην Κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 5 αγώνες σε σύστημα 3-5 (11 στήλες x 6 ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 66 €. Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της BetVictor.

 

Ρωσσία – Πορτογαλία 1 DNB (2.00)

Βουλγαρία – Δανία 1 DNB (2.11)

Εσθονία – Ουγγαρία 2 (2.25)

Ουαλία – Σκωτία Χ (3.30)

Ελ Σαλβαδόρ – Κόστα Ρίκα 2 DNB (2.00)

 

Η Euroleague συνεχίζεται σήμερα με τον Παναθηναϊκό να ρίχνεται στη μάχη και να παίζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία. Λογικές οι αποδόσεις στο χάντικαπ για τη Ρεάλ, που θέλει από την αρχή να δείξει τα δόντια της. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει σαν ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να μας δείξει απόψε το καλό του πρόσωπο. Αν δεν κουβαλούσε μαζί του τη βαριά ιστορία και φανέλα, το συγκεκριμένο σημείο θα ήταν το πιο δυνατό μας για σήμερα. Η πρότασή μας είναι Ρεάλ -7.5 πόντους που προσφέρεται 1.85 888.com.

Τα δύο δυνατά σημεία βέβαια είναι στους αγώνες Αρμάνι – Εφές και Σιένα – Άλμπα. Από άποψη προσώπων, η Αρμάνι είναι σαφέστατα καλύτερη ομάδα, ενώ διαθέτει και την απαραίτητη εμπειρία. Δε ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσει ο Σκαριόλο να δέσει το σύνολο του, αν και πρέπει να έχει πάρει και ο ίδιος τα πατήματα του. Αν η Μιλάνο είναι σοβαρή, θα επαληθεύσει τον άσο. Μιλάνο -3.5 (1.93 Pinnacle). Τέλος λογικές είναι οι αποδόσεις στα χάντικαπ για τον άσο στην αναμέτρηση Σιένα – Άλμπα, έστω και αν η ιταλική ομάδα έχει χάσει την αίγλη των προηγούμενων ετών. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει σαν ομάδα, αλλά παιχνίδια σαν το αποψινό έχει τον τρόπο να τα κερδίζει, έστω και αν αυτό γίνεται μόνο με την εμπειρία και τη φανέλα. Σιένα -6.5 (1.84 Pinnacle).

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Τένις, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top