Πρώτα χαμόγελα από την “πρώτη πράξη” των επαφών για το άρθρο 99

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ο πρώτος κύκλος επαφών των διοικούντων του Άρη με υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, στα οποία αναλύθηκε το πλάνο της ΠΑΕ για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Τον Άρη εκπροσώπησαν οι κ.κ. Γρόλλιος, Αργυριάδης, Κατσιαούνης και Ζαμπέτας.

Οι άνθρωποι των κίτρινων ανέλυσαν στα υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου πως ακριβώς έχει η κατάσταση της ομάδας και τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν με την υπαγωγή στο άρθρο 99. Εξήγησαν λεπτομέρειες της υπόθεσης στα κυβερνητικά στελέχη και εισέπραξαν διάθεση κατανόησης στο όλο εγχείρημα.

Στόχος είναι να ανάψει το φως για τις ρυθμίσεις των 90 και 60 δόσεων προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ αντίστοιχα, μια και το χρέος προς την πολιτεία αποτελεί το 55% των συνολικών οφειλών του Άρη.

Η σημερινή συνάντηση ήταν μία από τις πολλές που θα γίνουν από εδώ και στο εξής και με το υπουργείο Οικονομικών, αλλά και με τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα υπουργεία. Ήτνα η πρώτη πράξη από μια σειρά ενεργειών, οι οποίες θα κορυφωθούν με την συνάντηση που θα γίνει στην Αθήνα με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη. Με τον Μαυραγάνη κλείστηκε ραντεβού για τις 19 Οκτωβρίου, όπου θα συζητήσουν για όλα τα θέματα (οικονομικής φύσεως) που τους απασχολούν.

Το αποτέλεσμα της πρώτης αυτής πράξης κρίνεται θετικό και δίνει το δικαίωμα να σχηματιστούν κάποια πρώτα χαμόγελα αισιοδοξίας.

 

To Top