“Δυνατό παιχνίδι γιατί και ο Άρης έχει αλλάξει προπονητή”

Για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη μίλησε ο Δημήτρης Γούτας της Ξάνθης, υπογραμμίζοντας πως οι κίτρινοι θα παρουσιαστούν καλύτεροι λόγω της αλλαγή προπονητή.

Ο παίκτης της Ξάνθης μίλησε στο novasports.gr:

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παρουσιάσαμε μια κακή εικόνα. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε το επόμενο και γνωρίζουμε ότι ο Άρης θέλει τη νίκη όπως και εμείς που θέλουμε να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για το αν παίζει ρόλο η αλλαγή προπονητή: «Σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει σημαντικό ρόλο η αλλαγή προπονητή και μας επηρεάζει. Εμείς θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν θέλει να αποδείξει η ομάδα ότι αξίζει: «Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τη νίκη που τόσο χρειαζόμαστε. Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι με τον Άρη και θα πάρουμε τους βαθμούς. Είναι τέτοια η κατάσταση που χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη. Έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια και πρέπει να κερδίζουμε στην έδρα μας. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι γιατί ο  Άρης έχει αλλάξει προπονητή. Θα μπούμε δυνατά και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε γιατί παίζουμε στην έδρα μας και αυτό θα γίνει».

To Top