Χαρίσης: “Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό, ποιοι είμαστε και που πατάμε”

Ο Κώστας Χαρίσης εξέφρασε την πεποίθησή του για το ότι τα παιχνίδια στο τουρνουά του Μπάμπεργκ θα βοηθήσουν την ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών της.

Ο σέντερ του Άρη έκανε δηλώσεις στα “Αθλητικά Νέα των συντακτών”:

ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ: «Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό, να βρούμε ποιοι είμαστε, πού πατάμε και ο κάθε παίκτης να μπορέσει να προσφέρει τα δικά του στοιχεία, έτσι ώστε να κάνουμε ένα δυναμικό σύνολο. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα, ελπίζω γρήγορα, θα βρούμε αυτό που ψάχνουμε και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Το τουρνουά στο οποίο συμμετέχουμε είναι πολύ δυνατό και είναι πολύ νωρίς για μας για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα έχουμε ένα πολύ καλό δείγμα».

ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ: «Σε κάθε φιλικό που δίνουμε ο κάθε παίκτης βρίσκει την ψυχολογία που χρειάζεται και μπορεί και απελευθερώνεται μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι αυτό είναι το παν στο δεδομένο στάδιο της χρονιάς, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Σιγά σιγά βρίσκουμε μεταξύ μας τις συνεργασίες που θα χρησιμοποιήσουμε στα επίσημα παιχνίδια».

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ: «Στο ματς με τον ΠΑΟΚ δε θα είμαστε στο 100% γιατί έχουμε δύο τραυματίες οι οποίοι είναι σημαντικά κομμάτια στο παιχνίδι της ομάδας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και μπορούμε και καλύπτουμε τα κενά που αφήνουν αυτοί οι παίκτες. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί σ’ αυτό το ματς. Θα είναι ένας αγώνας εκτός έδρας, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Φυσικά πάμε για τη νίκη», καταθέτει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: «Το βασικότερο τεσσάρι στην ομάδα, ο Αντώνης Ασημακόπουλος, αναγκάζεται να παίξει στη θέση 5, εξαντλείται στο να μαρκάρει παιδιά των 2,15μ. και 2,20μ. και δεν μπορεί να αποδώσει όπως θα ήθελε στη δική του θέση. Είναι εξαιρετικός σ’ αυτό που κάνει, αντιμετωπίζει αυτήν την κατάσταση, όμως ο Σαρικόπουλος θα μας έλυνε τα χέρια. Τον περιμένουμε να γυρίσει το συντομότερο δυνατό, η υγεία είναι πάνω απ’ όλα».

To Top