Κέρδος οι εμπειρίες για τους πυγμάχους του Άρη

Αρκετά ποιοτικοί ήταν οι 16 αγώνες πυγμαχίας, τύπου σπάρινγκ, που πραγματοποιήθηκαν χθες στην αίθουσα πυγμαχίας κάτω από τη θύρα 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τη συμμετοχή εννέα ομάδων και συνολικά 32 αθλητών από την Β. Ελλάδα.

Στους εν λόγω αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από όλες τις κατηγορίες κιλών και ηλικιών, αν και στην πλειοψηφία τους ήταν οι αθλητές της κατηγορίας παίδων, δεδομένου ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων (Οκτώβριος) θα είναι το πρώτο της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες τύπου σπάρινγκ δεν κρατούνται αποτελέσματα, καθώς γίνονται για ν΄ αποκτήσουν οι αθλητές αγωνιστική εμπειρία, χωρίς το άγχος του αποτελέσματος. Επίσης, οι προπονητές έχουν την ευκαιρία να δουν τα λάθη και τις αδυναμίες των αθλητών τους, ώστε με τις κατάλληλες οδηγίες να διορθώσουν την τεχνική και τακτική των πυγμάχων τους εν όψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Από τον Άρη συμμετείχαν στην κατηγορία παίδων στα 66 κιλά οι Κοσμάς Παναγιώτης και Μπιτσκουλασβίλι Νίκος, στα 70 κιλά ο Μιχαλιός Γιώργος, στα +80 κιλά οι Αμανατίδης Κλεισθένης και Ασκαρελης Αλέξης, στην κατηγορία ανδρών και στα 75 κιλά οι Κολάσης Αντώνης και Πετρουδης Χρυσάφης, στα 81 κιλά οι Ταραράς Πέτρος και Ιατράκης Ευάγγελος και στην κατηγορία των γυναικών στα 69 κιλά οι Κοντούλη Στέλλα και Γιάντση Χαρά.

To Top