Δυνατό τεστ για τον Άρη, σήμερα (19.00) στο Λόβετς με την Λίτεξ!

Προπόνηση στα “τελειώματα” και τις στημένες φάσεις έκανε χθες ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Όχι τυχαία. Θέλει στο σημερινό (19.00) φιλικό με την Λίτεξ στο Λόβετς να δει πράγματα που δουλεύτηκαν χθες να βγαίνουν στο γήπεδο.

Και το δεύτερο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους αφορά αποκλειστικά και μόνο τον προπονητή και τους συνεργάτες του, υπό την έννοια ότι υπάρχουν πράγματα που θέλουν να δουν και γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.

Ο Άρης συμπληρώνει σήμερα επτά ημέρες παρουσίας στην Βουλγαρία. Δίνει τον δεύτερο φιλικό του αγώνα, ο οποίος και πάλι δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, γιατί και απουσίες υπάρχουν και το ρόστερ δεν είναι συμπληρωμένο.

Κοινώς, και στο σημερινό φιλικό η εικόνα του Άρη αφορά μόνο τον προπονητή και τους συνεργάτες του και όχι τόσο τον κόσμο. Θέλει “κομμάτια” της προπόνησης, να δει να βγαίνουν σε συνθήκες αγώνα. Θέλει να δει αντιδράσεις και θέσεις των παικτών, να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές απέναντι σε έναν αντίπαλο που (λογικά) θα είναι πιο δυνατός από την Πιρίν.

Σαφώς και ο Άρης σε σχέση με το πρώτο αγώνα έχει τρεις μέρες προπονήσεων επιπλέον και λογικά θα παρουσιάσει βήματα προόδου μέσα στο γήπεδο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα διαπιστώσει και θα κρίνει ο Χατζηνικολάου.

Λογικά όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού εκτός του Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος θα δοκιμάσει στην πρωινή προπόνηση και αναλόγως θα αποφασιστεί η συμμετοχή του.

 

To Top