ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυο για την επίθεση: “Ζωντανό” το θέμα Καμαρά, σε αναζήτηση και δεύτερου επιθετικού

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη και όπως αναφέραμε από χθες στον χώρο του κέντρου το βάρος ρίχνεται στην περίπτωση του Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Από κει και πέρα, όλα δείχνουν ότι οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για δυο επιθετικούς, με το θέμα του Αμπουμπακάρ Καμαρά να είναι “ζωντανό”, ενώ οι μεταγραφικές κεραίες έχουν στραφεί και σε δεύτερο επιθετικό.

Σε ότι αφορά τον Καμαρά, από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο ότι δυο είναι οι προϋποθέσεις: να υπάρξει ελεύθερη μεταγραφή και να θέλει φυσικά και ο ίδιος να επιστρέψει στα παλιά λημέρια, ενώ και  ο Άλαν Πάρντιου είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη.

Η περίπτωση του Ματέι Βύντρα σχετίζεται με το διάστημα της επιστροφής του στη δράση. Στον Άρη γνωρίζουν ότι ο Βύντρα θα χρειαστεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα (μπορεί να φτάσει και τους δύο μήνες) για να επιστρέψει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Θεωρούν, όμως, ότι είναι να μια ευκαιρία να προσθέσουν στο ρόστερ της ομάδας έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, τον οποίο θα περιμένουν, είτε για τα play offs της φετινής σεζόν, είτε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Άρης συνεχίζει τις αναζητήσεις του, προκειμένου να έχει μια αξιόπιστη επιλογή που θα τον βοηθήσει άμεσα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το πιο πιθανό είναι να αφήσει στην άκρη την περίπτωση Βύντρα.

To Top