ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει για τον Νταρίντα, στόχος να κλείσει άμεσα η συμφωνία

Το όνομα του πρώην αρχηγού της Εθνικής Τσεχίας, Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι αυτό που ξεχώρισε στη λίστα του Άρη για τον χώρο του κέντρο και ήδη οι κιτρινόμαυροι… φουλάρουν για να κλείσει άμεσα η συμφωνία.

Ο έμπειρος χαφ βρέθηκε στο “μικροσκόπιο” του Άλαν Πάρντιου, ενώ το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι σε προχωρημένο επίπεδο, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει το ενδιαφέρον του Άρη που τον έχει προσεγγίσει. Ο Νταρίντα είναι ο ορισμός του box to box μέσου με αστείρευτη αντοχή και τρεξίματα αλλά και ικανότητα στο να προωθεί το παιχνίδι και είτε να απειλεί ο ίδιος είτε να μοιράζει ασίστ ενώ στα χαρακτηριστικά του συγκαταλέγεται και η έφεση που έχει στα σουτ από μακρινή απόσταση.

Όπως τον σκιαγράφησε ο Ζντένεκ Σκάζνι, ο Τσέχος προπονητής που πέρασε και από το Ελληνικό ποδόσφαιρο: “Είναι δουλευταράς, πολύ καλός με την μπάλα και δουλεύει πάντα για την ομάδα. Ξέρει μπάλα. Το θεωρώ αυτό το πιο σημαντικό ότι δεν είναι εγωιστής. Είναι καλό παιδί, τον ξέρω προσωπικά, καλός χαρακτήρας κι αυτό θα παίξει ρόλο στα αποδυτήρια. Είναι box to box, ξέρει να βγαίνει και μπροστά, μπορεί να μην είναι σκόρερ, αλλά έχει καλή πάσα και σουτ”.

Αν ο Άρης καταφέρει να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, εντάσσοντας τον Τσέχο παίκτη στο ρόστερ του, θα το έχει πετύχει, κάνοντας μια οικονομική υπέρβαση. Ο 32χρονος παίκτης εισπράττει ετησίως στη Χέρτα Βερολίνου 1,2 εκατ. ευρώ και το ποσό που προσφέρουν οι κιτρινόμαυροι για να τον αποκτήσουν είναι αρκετά υψηλό.

Ήδη γίνονται συζητήσεις για να κλείσει άμεσα η συμφωνία. Οι επαφές του Άρη τόσο με την πλευρά του Νταρίντα, όσο και με τη γερμανική ομάδα, στην οποία ανήκει μέχρι το καλοκαίρι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο στόχος είναι να ευοδωθούν, ώστε ο έμπειρος παίκτης να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Στον Άρη επιθυμούν να βρίσκεται στην πόλη και να ξεκινήσει προπονήσεις, πριν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής, προκειμένου να προσαρμοστεί και να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το ιδανικό θα ήταν να αφιχθεί στην Ελλάδα το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, για να τεθεί στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου.

To Top