Δυο ημερομηνίες “παίζουν” για τη σέντρα της νέας Superleague

Διοικητικό συμβούλιο έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη (24/3) η Super League με τη σέντρα του επόμενου πρωταθλήματος, αλλά και τις ημερομηνίες του Κυπέλλου να είναι ψηλά στην ατζέντα.

Ιδιαίτερο θα είναι το επόμενο πρωτάθλημα της Super League εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει τον Δεκέμβριο στο Κατάρ. Το μεσημέρι της Πέμπτης η διοργανώτρια αρχή έχει προγραμματίσει Διοικητικό Συμβούλιο και μεταξύ των θεμάτων της ατζέντας, είναι και η έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Οι ημερομηνίες που «παίζουν» ως οι επικρατέστερες για τη σέντρα της νέας σεζόν, είναι δύο.

Η 13η Αυγούστου και μια εβδομάδα αργότερα, στις 20/8. Οι ομάδες με εξαίρεση μια που αγωνίζεται στα play out και πρότεινε σέντρα στις 6/8 και ακόμα μια που δεν πήρε θέση, αφού όλα δείχνουν οτι δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό, είναι μοιρασμένες.

Οι περισσότερες από τις ομάδες που διεκδικούν ή έχουν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο επιθυμούν να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα στις 20/8. Μαζί και η Λαμία με τον Ιωνικό.

Καποιες από τα play off και οι υπόλοιπες των play out έχουν προτείνει ως ημερομηνία διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικής στις 13/8.

Η απόφαση θα παρθεί το μεσημέρι, ενώ να σημειωθεί οτι το πρωτάθλημα λόγω του Μουντιάλ, θα έχει διακοπεί από τις 14 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

To Top