Θεσσαλονίκη: Tαυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για την επίθεση με γκλομπ σε μπαρ

Τέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν για τον άγριο ξυλοδαρμό δύο υπαλλήλων και ενός πελάτη σε μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας, 20, 22 και 34 ετών, καθώς και για 22χρονο Έλληνα συνεργό τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική συμμορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης επίθεσης σε βάρος υπαλλήλων και θαμώνα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και στην εξάρθρωση συμμορίας, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε αυτήν.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 14-02-2022 οι ανωτέρω δράστες με οδηγό τον 22χρονο συνεργό τους, μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με τη χρήση πτυσσόμενων μεταλλικών γκλοπς τραυμάτισαν τρία άτομα (δύο υπαλλήλους και έναν πελάτη) και προκάλεσαν φθορές σε εξοπλισμό του καταστήματος.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ενδύματα που έφεραν κατά την τέλεση της επίθεσης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

To Top