ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντγκινί ανανέωσε μέχρι το 2023 με τον Απόλλωνα Λεμεσού – “Πάμε για το πρωτάθλημα”

Ο Νικολά Ντιγκινί ανανέωσε την συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λεμεσού μέχρι το 2023! Ο Γάλλος που πρόσφερε ουκ ολίγα στον Άρη, παραμένει κάτοικος Κύπρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κυπριακής ομάδας:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικολά Ντιγκινί μέχρι τον Μάιο του 2023 με προοπτική επέκτασης για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής (31/05/1988) εντάχθηκε στον Απόλλωνα τον Ιούλιο του 2020. Συνολικά έχει συμπληρώσει 46 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας, πέτυχε 22 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ κατακτώντας το χρυσό παπούτσι.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία αγωνιζόμενο με την κυανόλευκη φανέλα.

Η δήλωση του Ντιγκινί

«Γεια σας παιδιά. Θέλω να σας πω ένα ευχαριστώ που ήρθατε χθες στο γήπεδο και μας στηρίξατε. Ήσασταν υπέροχοι. Νιώσαμε ότι είμαστε ένα μαζί. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος και να πετύχουμε τους στόχους μας όλοι μαζί. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Ήσασταν δίπλα μου. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και όλοι μαζί θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να φέρουμε το τρόπαιο στη Λεμεσό. Επίσης είμαι χαρούμενος που σας ανακοινώνω ότι ανανέωσα το συμβόλαιο μου για ακόμη μια σεζόν».

To Top