Δυο νέοι νεκροί από πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία της Χ.Α.

Δολοφονική επίθεση με δυο νεκρούς κι έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο, κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Μέλη του κόμματος -σύμφωνα με τα στελέχη του- τα θύματα. 

«Μακελειό» το απόγευμα της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο. Δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού σταμάτησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον τριών ατόμων που βρίσκονταν εκεί.

Η δολοφονική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του ενός και τον βαρύ τραυματισμό των υπόλοιπων δυο.

Μετά τη διακομιδή τους ωστόσο στο “Γιώργος Γεννηματάς”, ο ένας εκ των τραυματιών κατέληξε κι εκείνος, ενώ ο άλλος χαροπαλεύει αντιμετωπίζοντας σοβαρά τραύματα στην κοιλιά και το θώρακα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι νεκροί είναι ηλικίας 20 και 26 ετών, ενός ο σοβαρά τραυματίας -που χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης- είναι 23 χρόνων.

Μετά το τραγικό συμβάν η Αστυνομία ξεκίνησε εκτεταμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών, αποκλείοντας την περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα, δε, μηχανή που μοιάζει στην περιγραφή εκείνης που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εντοπίστηκε στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Την ίδια ώρα στελέχη της Χρυσής Αυγής -με επικεφαλής τον εκπρόσωπο Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη που έκανε δηλώσεις στο Star Channel- υποστηρίζουν πως τα θύματα ήταν ενεργά μέλη του κόμματος.

To Top