Δυο παίκτες αποκτά η Βέροια, πάει για τρίτο, ενώ απέρριψε τον Ντούσερ

Ο Ισπανός πλάγιος μέσος Ισραελ, που έλυσε το συμβόλαιό του με τη Χερέθ, είπε ναι στη μειωμένη οικονομική πρόταση της Βέροιας. Σήμερα αναμένεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Ακόμη, συμφωνία επήλθε και με τον 35χρονο Μαυροβούνιο αμυντικό μέσο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, γνωστό στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στην Καβάλα.

Ο ύψους 1,86 μ. άσος μπορεί ν’ αγωνιστεί και ως στόπερ και γι’ αυτό αποκτάται από τη Βέροια. Κυρίως, δηλαδή, για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει (και) στα μετόπισθεν. Ο Ντομπρασίνοβιτς είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κύπρου και μάλιστα έπαιξε για 45′ στο φιλικό της 6ης Φεβρουαρίου με αντίπαλο τη Σερβία.

 Σε συλλογικό επίπεδο το περασμένο εξάμηνο αγωνιζόταν στη Ζέτισου του Καζακστάν, δίνοντας τον τελευταίο του αγώνα στις 28 Οκτωβρίου. Με την Κύπρο έπαιξε και στο φιλικό της 14ης Νοεμβρίου με τη Φινλανδία.

Τέλος ο Ντούσερ

Πέραν των δύο παραπάνω σήμερα -τελευταία μέρα των μεταγραφών για τους ελεύθερους- θα κλείσει στη Βέροια και ένας Αφρικανός κεντρικός μέσος με θητεία σε Ρωσία και Γαλλία. Αντίθετα, παρελθόν θα αποτελέσει ο Αλντο Ντούσερ, ο οποίος και ανέτοιμος ήταν αλλά και θεώρησε ασύμφορο για τον ίδιο να πληρώνεται με το παιχνίδι σ’ ένα πρωτάθλημα στο οποίο απομένουν μόλις εννέα αγωνιστικές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Βέροια στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής στις 4 Μαρτίου.

To Top