Δυσαρέσκεια για Αλεξανδρή, όχι αποφάσεις εν θερμώ!

Η ομάδα του Άρη βρίσκεται καθ’ οδόν από το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο. Δύο δεδομένα έχουν διαμορφωθεί μετά τη νέα τραγική εμφάνιση και ντροπιαστική ήττα από το Ρέθυμνο με 68-50. Υπάρχει δυσαρέσκεια της διοίκησης στο πρόσωπο του Βαγγέλη Αλεξανδρή, αλλά δεν πρόκειται να παρθεί καμία απόφαση εν θερμώ!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης είναι μαζί με την ομάδα. Παρακολούθησε από κοντά το σημερινό παιχνίδι, έχει ιδία άποψη για όσα έγιναν και δεν έγιναν στο “Μελίνα Μερκούρη” και είναι λογικό να είναι άκρως προβληματισμένος, γιατί διαπιστώνει ότι η ομάδα παρουσιάζει τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Μοιραία οι περισσότερες ευθύνες αναλογούν στο τεχνικό τιμ, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον συνεργάτη του, Δημήτρη Παπαδόπουλο, γιατί δουλεύουν με αυτούς τους παίκτες από τις 16 Αυγούστου. Τα περισσότερα από όσα είδε σήμερα ο Λευτέρης Αρβανίτης, τα είχε δει και με την Κηφισιά, γεγονός που φανερώνει μη πρόοδο, μη βελτίωση.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Αλεξανδρή, είναι όμως δεδομένο ότι η διοίκηση δεν πρόκειται να πάρει αποφάσεις εν θερμώ. Θα αναλυθεί η κατάσταση και θα γίνει συζήτηση μεταξύ και των υπόλοιπων μελών του διοικητικού συμβουλίου πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

 

To Top