Δυσαρέσκεια στην Αλκμήνης για τα «εμπόδια στο άρθρο 99»!

Δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει κάποιος σε πανεπιστήμιο οικονομικών επιστημών για να διαπιστώσει το αυτονόητο.

Η… επενδυτολογία, όσο δεν υπάρχει το κλασσικό “show me the money”… αποτελεί  εμπόδιο στις όποιες προσπάθειες διαπραγμάτευσης του Άρη για την τακτοποίηση οφειλών, χρεών και διακανονισμών, όπως π.χ. για το άρθρο 99. Με απλά λόγια, όσο υφέρπει η έλευση του “επενδυτή βουνό”, του “επενδυτή που ετοιμάζεται να μοιράσει εκατομμύρια” (χωρίς επί της ουσίας να υπάρχει κάτι χειροπιαστό, απλά καλλιεργούνται προσδοκίες στο… μέλλον), καμία διαπραγμάτευση (προς το συμφέρον του Άρη) δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ειδικά στη “μητέρα των μαχών” που είναι το άρθρο 99.

Τόσο στην δήλωση Ηλιάδη, όσο και σε αυτά που εκπορεύονται από την Αλκμήνης είναι φανερός ο προβληματισμός και η δυσαρέσκεια για τις φήμες περί επενδυτών που ενώ δεν έχουν επαληθευτεί, μόνο πρόβλημα κι εμπόδια δημιουργούν στον σύλλογο στο κρίσιμο κομμάτι των διαπραγματεύσεων.

“Οι φήμες απλώς δημιουργούν πρόβλημα στην υπαγωγή στο άρθρο 99, στις διαπραγματεύσεις που κάνει η διοίκηση για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, αλλά και στην ολοκλήρωση των χορηγικών προγραμμάτων που υποσχεθήκαμε στην Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ. Εκτός κι αν στο περιβάλλον του Αρη υπάρχουν άτομα που θα ήθελαν την καταστροφή της ομάδας” όπως τονίστηκε και στην γραπτή δήλωση του Ηλιάδη.

Από την εβδομάδα που θα ξεκινήσει, υπάρχει ο προγραμματισμός για να ξεκινήσουν οι τελικές συζητήσεις με πρώην παίκτες για τα χρέη που είναι συσσωρευμένα στην ΠΑΕ. Και όπως έλεγαν στην Αλκμήνης “υπό τη… σκιά επενδυτών που ακούγονται και δεν φαίνονται, δυσκολεύει οποιαδήποτε διαδικασία διαπραγμάτευσης”

To Top