Η «δεύτερη ανάγνωση» της δήλωσης Ηλιάδη και τα… κίτρινα γάντια!

Δυο βδομάδες συμπλήρωσε στην ΠΑΕ Άρης η διοίκηση Ηλιάδη, τρεις συνολικά από την ημέρα που αναδείχθηκε στην κάλπη.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ήρθε η σκληρή ανακοίνωση Ηλιάδη με καταγγελίες που δίνουν στον κόσμο του Άρη το αίσθημα ότι για μια ακόμη φορά η ηρεμία είναι είδος πολυτελείας γι αυτόν τον σύλλογο. ΟΙ αναφορές σε υπόγειο πόλεμο και μεθοδεύσεις είναι χαρακτηριστικές. Από κει και πέρα, υπάρχει μια «δεύτερη ανάγνωση» της δήλωσης και φυσικά τα… κίτρινα γάντια που πέφτουν, αλλά δεν σηκώνονται μέχρι στιγμής στον Άρη!

Ο Δημήτρης Ηλιάδης στην ανακοίνωσή του είναι φανερό ότι πέρασε στην επίθεση, “φωνάζοντας” για πολλά.  Μίλησε για «δόλια πληροφόρηση από άτομα με ιδιοτελή κίνητρα», για «ανέντιμες πολιτικές ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό ή στο ευρύτερο περιβάλλον του Αρη, υπόγειες κινήσεις που βλάπτουν την εξυγίανση του Αρη», αλλά και για αυτούς που «έκαναν επάγγελμα τον Αρη ανησυχούν για το…. μέλλον τους και όχι για το μέλλον της ομάδας, και στήνουν διάφορους μηχανισμούς φθοράς του προφίλ της διοίκησης».

Αναφέρθηκε λοιπόν, με σκληρή γλώσσα που προκάλεσε εύλογα σχόλια. Παράλληλα επισήμανε ουκ ολίγες φορές ότι υπάρχουν: «Προβλήματα και χρέη εκατομμυρίων τα οποία κρατούν ακόμη «ζωντανό» τον κίνδυνο της μη συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα, θέμα το οποίο αποτελεί κύρια προτεραιότητα μας και θα το επιλύσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Με απλά λόγια; Ο Ηλιάδης πιστεύει ότι δέχεται αμφισβήτηση και τρικλοποδιές, ζητάει να του δείξουν τα χαρτιά τους και αν δεν υπάρχουν… χαρτιά, να τον αφήσουν να διοικήσει! Το πρώτο… κίτρινο γάντι.

Την ίδια ώρα, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΚΜΑ Πάνο Στεφανίδη φρόντισε να ρίξει ακόμη ένα (κίτρινο)… γάντι στον φορέα τονίζοντας ότι: «ζητούμε δημοσίως από την ΚΜΑ να τοποθετηθεί για την φημολογία περί ύπαρξης επενδυτών και να διαλύσει το νεφέλωμα, γιατί κάθε διαρροή σε παρόμοιο θέμα εάν δεν είναι δολιότητα, έχει πηγές ηλίθιους ανθρώπους. Είναι ευπρόσδεκτος κάθε σοβαρός επενδυτής, αλλά με επαγγελματικές διαδικασίες».

Με απλά λόγια; Ιδού η Ρόδος! Εφόσον υπάρχει πραγματικός επενδυτής κι όχι “πυροτεχνήματα” κι “εμπόριο ελπίδας”, καλώς να παρουσιαστεί… Διαφορετικά ζητάει να διοικήσει, υποσχόμενος ότι θα κάνει τα λόγια του πράξεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να βγει άμεσα σχετική ανακοίνωση από την ΚΜΑ.

Με αυτά τα δεδομένα καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα: ο κόσμος του Άρη ζητάει ειλικρίνεια και πράξεις από κάθε εμπλεκόμενο. Είτε ΠΑΕ, είτε ΚΜΑ, πόσο μάλλον από τον καθένα που λέει ότι αγαπάει κι ενδιαφέρεται για τον Άρη!

To Top