Δυσαρέσκεια Τζεβελέκη για τις διαρροές

Έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης από την Τουρκία όπου και βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις, για τις διαρροές που γίνονται προς μερίδα του Τύπου και αφορούν τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ. Μάλιστα είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΑΣ, Νίκο Παπαδόπουλο, ζητώντας από τον Ερασιτέχνη να πάρει θέση.

Σε μερίδα του Τύπου διαρρέουν “πληροφορίες” και “στοιχεία” που αφορούν την ΚΑΕ Άρης. Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν στην πλευρά που θέλει να κάνει διοίκηση πρωτοδικείου για να μελετηθούν από αυτούς που επιθυμούν να διοικήσουν και όχι για να γίνουν… γιάχμα στον Τύπο. Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν στον εκπρόσωπο του ΑΣ στην ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη (τα έδωσε στην άλλη πλευρά, χωρίς να σημαίνει ότι ο ίδιος τα διαρρέει), γι’ αυτό ο Θανάσης Τζεβελέκης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του προς τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη, Νίκο Παπαδόπουλο.

Οι άνθρωποι που θέλουν να εμπλακούν στην ΚΑΕ με διοίκηση πρωτοδικείου παραμένουν στην… αφάνεια. Ουδείς γνωρίζει ποιοι είναι πέρα από τον γνωστό Αρειανό, Τάκη Γεωργούλη, που είναι δεδομένο ότι και αγνές προθέσεις έχει και έχει στηρίξει οικονομικά την ΚΑΕ όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια.

Οι μέτοχοι έχουν εξουσιοδοτήσει τον κ. Τζεβελέκη για τις κινήσεις που απαιτούνται από την πλευρά τους, όμως προς το παρόν ο κ. Τζεβελέκης δεν έχει ακούσει καμία πρόταση από την άλλη πλευρά. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν δοθεί από την περασμένη Τρίτη, όμως μέχρι σήμερα, δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση προς τους μετόχους, δεν έχουν γνωστοποιηθεί ποιοι είναι οι άνθρωποι από την κίτρινη οικογένεια που θέλουν να εμπλακούν και απλά διαρρέουν στοιχεία στον Τύπο…

To Top