Πρόμπιερζ σε διοίκηση: «Ανεξήγητο πώς δεν νικήσαμε ακόμη»

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση και τον Μίχαλ Πρόμπιερζ είναι σε καθημερινή βάση. Την ευθύνη που του αναλογεί, αλλά και… ακόμα περισσότερη παίρνει ο Πολωνός προπονητής, ο οποίος ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Εξίσου καθησυχαστικός είναι και στις συνομιλίες του με τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ.

Ο Πρόμπιερζ ομολόγησε πάντως, ότι: «Είναι ανεξήγητο πώς αυτή η ομάδα δεν έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα. Από όσα έχω δει, το υλικό που διαθέτει είναι πολύ καλό. Υπάρχει ποιότητα και δεν εξηγείται η πορεία που κάνει μέχρι τώρα».

Από κει και πέρα, ο 39χρονος, ο οποίος αν και πήρε το ρίσκο να καθίσει στον πάγκο του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό, ετοιμάζεται ουσιαστικά για την «πρεμιέρα» του, έχοντας ετοιμάσει αυτός την ομάδα για περίπου δυο βδομάδες. 

«Έχω μιλήσει με τους παίκτες, είδα όλα τα ματς της ομάδας και έβγαλα κάποια συμπεράσματα. Μην ανησυχείτε. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Η ομάδα θα είναι καλύτερη στη συνέχεια. Σας υπόσχομαι ότι θα δείτε μία ομάδα που θα παλεύει. Μπορεί την Κυριακή, με λίγη τύχη, να έρθει η πρώτη νίκη», εκμυστηρεύθηκε καταλήγοντας ο Πολωνός προπονητής στους ανθρώπους της ΠΑΕ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το υλικό του Άρη…

To Top