ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυσκολίες για το “γραφείο” Διαμαντόπουλου-Βρύζα…

Με την ξαφνική αποχώρηση του από τον Άρη, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ξεκίνησε να “χτίσει” ένα δίκτυο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών μαζί με τον Ζήση Βρύζα, όπως ανέφεραν ουκ ολίγα δημοσιεύματα.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Τις τελευταίες μέρες -και ενώ όλος ο πλανήτης βιώνει την πανδημία του κορωνοϊού- τα δημοσιεύματα από τα νέα των ατζέντηδων αναφέρει ότι το “γραφείο” των δυο ανθρώπων του ποδοσφαίρου περνάει… δύσκολες ώρες και δεν κατάφερε να πάρει θέση στην “πίτα” της αγοράς.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και πριν ξεσπάσει το παγκόσμιο πρόβλημα ο Βρύζας  στον συγκεκριμένο τομέα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα έως τώρα και τα πράγματα δεν πηγαίνουν όσο καλά θα περίμενε στο ξεκίνημα του εγχειρήματος. Οι παίκτες δεν προτιμούν το γραφείο των Βρύζα – Διαμαντόπουλου, καθώς θεωρούν ότι θα είναι… δεμένοι στον ΠΑΟΚ, λόγω της εξαιρετικής σχέσης που διατηρεί ο Βρύζας με την οικογένεια Σαββίδη.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από τους ρεπόρτερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τα οποία “ΠΑΟΚ και Βρύζας σκέφτονται το ενδεχόμενο να συνεργαστούν και πάλι, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα και τις φήμες να αυξάνονται μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο”.

Το σίγουρο είναι ότι με βάση τα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες κι εφόσον το ποδόσφαιρο επιστρέψει στην κανονικότητα του, ομάδες όπως ο Άρης θα έχουν κλειστή την πόρτα τους στην συγκεκριμένη ποδοσφαιρική “δεξαμενή”.

To Top