«Δόξα τω Θεώ που κρατήσαμε τον Γκάλη παρά τη διαφωνία μου»

Ο Νίκος Τσαρούχας, πρώην πρόεδρος του Άρη, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι των «κίτρινων» με τον Πανθρακικό, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη πρώτη εμφάνιση του Νίκου Γκάλη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Πανθρακικό: «Ήταν ένα παιχνίδι στα μέτρα μας που μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δυστυχώς έγιναν λάθη στη άμυνα και χάσαμε άλλους δύο βαθμούς. Πιστεύω πως η ομάδα έχει δυνατότητες όμως γίνονται λάθη και χάνονται οι βαθμοί. Λείπουν δύο με τρεις παίκτες από την ομάδα και οι αντίπαλοι το εκμεταλλεύονται. Η ομάδα προσπαθεί, ο προπονητής έκανε τις αλλαγές και γίνεται προσπάθεια.  Ο κόσμος είχε μείνει άφωνος από τα λάθη. Ευθύνη έχει ακόμα και ο τερματοφύλακας. Ο παίκτης του Πανθρακικού που σκόραρε ήταν πολύ καλός αλλά η αντίδραση των αμυντικών ήταν απαράδεκτη».

Για τον κόσμο στο γήπεδο: «Ο κόσμος δεν ήταν πολύς όμως  υπόμεινε, επέμεινε και στήριξε την ομάδα. Η στάση του κόσμου ήταν εκπληκτική. Ο φίλαθλος παρότρυνε τους παίκτες και ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα».

Για το αν μίλησε με τον Ηλιάδη στο γήπεδο: «Δεν μπόρεσα να βρω στο γήπεδο τον κ. Ηλιάδη. Δεν τον είδα πουθενά».

Για το θέμα του επενδυτή: «Πέρα από το χρήμα υπάρχει και ο παράγοντας άνθρωπος. Ο επενδυτής που θα έρθει θα πρέπει να έχει και διάθεση να δουλέψει. Πριν από μια βδομάδα μίλησα με τον Δημήτρη Ηλιάδη και μου είπε πως υπάρχει ελπίδα. Όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση τους γνωρίζω προσωπικά και ελπίζω να λειτουργήσουν όλα σωστά».

Για την κίνηση του συλλόγου βετεράνων να τιμήσει ανθρώπους που έχουν προσφέρει: «Ο σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαιριστών συμπληρώνει τα 30 του χρόνια και θεώρησε καλή ιδέα να τιμήσουν ανθρώπους που υπηρέτησαν τον σύλλογο και την πόλη. Έτσι εκτός από τους προέδρους των μεγάλων της πόλης αποφάσισαν να τιμήσουν και εμένα για την διαχρονική προσφορά μου στη πόλη».

Για την πρώτη εμφάνιση του Νίκου Γκάλη: «Όταν είχαμε παρουσιάσει τον Γκάλη ως το μεγάλο αστέρι είχε κάνει ένα τρομερό άλμα και είχα εντυπωσιαστεί. Βέβαια όταν τον είχαμε φέρει εγώ ήμουν αντίθετος καθώς ήταν το ακριβότερο συμβόλαιο της ομάδας. Συνολικά  το συμβόλαιο του ήταν 1.600.000 δραχμές και όλο το μπάτζετ της ομάδας ήταν γύρω στα δυόμιση εκατομμύρια. Στη συνέχεια το συμβόλαιο του Γκάλη έφτασε στα 6.000.000 εκατομμύρια γιατί αυτά ήταν τα χρήματα που του άξιζαν και δικαιούταν. Όσο ζω θα λέω δόξα τω θεώ που κρατήσαμε τον Γκάλη παρά την διαφωνία μου».

To Top