Σαρικόπουλος: “Πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια τον Δεκέμβριο!”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος υπογράμμισε το αυτονόητο για τα παιχνίδια που δίνει ο Άρης τον Δεκέμβριο. Τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες είναι ο στόχος για τον 23χρονο σέντερ που συνέχισε τις καλές εμφανίσεις κόντρα στους κορυφαίους ψηλούς της Α1.

Οι δηλώσεις του Σαρικόπουλου στην εφημερίδα “Αθλητικά Νέα των Συντακτών”:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: «Παλέψαμε σκληρά για 32 λεπτά. Προσπαθήσαμε, κυνηγούσαμε τον Ολυμπιακό. Ωστόσο σε αυτό το διάστημα πέρα από τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας, παίξαμε σαν ομάδα. Μετά, ξεμείναμε από δυνάμεις και το λίγο που χαλαρώσαμε το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και έφτασε εύκολα στην νίκη. Σε εκείνο το σημείο φάνηκε καθαρά η ποιότητα της ομάδας του Ολυμπιακού. Μας αδικεί το τελικό σκορ, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ωστόσο πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε την συνέχεια. Εκεί όπου μας περιμένουν δύσκολοι και κρίσιμοι για τους στόχους μας αγώνες».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΡΙΤΟ ΦΑΟΥΛ: «Μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Το 3οφαουλ όμως μου στοίχησε. Δεν θέλω να κρίνω τις αποφάσεις των διαιτητών. Ξέρουμε ότι όταν αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό πρέπει όλοι οι παίκτες να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Νιώθω πολύ καλά. Είναι πολύ γερά τα πόδια μου και συνεχίζω την προσπάθεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον φετινό Άρη, κάθε διάκριση βγαίνει μέσα από το ομαδικό παιχνίδι. Και σήμερα (σ.σ: χθες) οφείλω πολλά στους συμπαίκτες μου. Γιατί με την βοήθεια τους βρήκα ρυθμό και ένιωσα άνετα μέσα στο παιχνίδι».

ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ: «Βασικά κάνοντας μια μικρή αξιολόγηση, περάσαμε έναν μήνα με πολύ δύσκολο πρόγραμμα όπου είχαμε να αντιμετωπιστούμε ομάδες που τερμάτισαν πέρσι σε υψηλότερες θέσεις από εμάς. Ακόμα και τα παιχνίδια που χάσαμε, τα περισσότερα κρίθηκαν στην τελευταία επίθεση, ή σε δύο τρεις κατοχές μπάλας. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι εμείς τα χάσαμε. Τώρα μπαίνουμε στον Δεκέμβριο όπου έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια και κρίσιμα για τους στόχους μας. Πάμε να τα κερδίσουμε όλα. Αυτό λέμε μέσα τα αποδυτήρια και είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ: «Μας το εκφράζει πολύ συχνά. Συνέχεια με σταματούν στο δρόμο στη Θεσσαλονίκη φίλοι του Άρη και μου λένε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο και να πάμε την ομάδα στον τελικό Κυπέλλου. Το θέλουμε και εμείς όπως οι φίλοι μας αυτή την επιτυχία. Ωστόσο πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι προηγούνται οι αγώνες με Ηλυσιακό και Ελευσίνα. Και στο δικό μας μυαλό είναι η διάκριση, ωστόσο πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια πολύ κρίσιμα από βαθμοπλογικής άποψης για το πρωτάθλημα».

 

To Top