Δύο ακόμα “καυτά” θέματα για τον Άρη στη Σουπερλίγκα

Τον Άρη δεν τον αφορά μόνο η απόφαση για τις ποινές των ομάδων που δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση. Υπάρχουν άλλα δύο πολύ σοβαρά θέματα στην ημερήσια διάταξη της γενικής συνέλευσης της Σουπερλίγκας, τα οποία “καίνε” τους κίτρινους και εν πολλοίς θα καθορίσουν και την οικονομική πολιτική της ΠΑΕ την επόμενη χρονιά.

Στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης θα συζητηθεί η πρόταση του συνδρομητικού για μείωση της τάξης του 25% από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Οι ομάδες δεν έχουν δεχτεί μια τόσο μεγάλη μείωση – τα 44 εκατ. ευρώ μειώνονται σε 33 εκατ. ευρώ – και θα προσπαθήσουν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Οι ΠΑΕ θέλουν η μείωση να μην ξεπεράσει το 10-15%, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι όλες εκτός προϋπολογισμού, κάτι που θα επιφέρει περαιτέρω προβλήματα στην λειτουργία τους και την βιωσιμότητά τους.

Το δεύτερο θέμα αφορά το αίτημα της ΑΕΚ για να ξεκινήσει η Σουπερλίγκα επαφές με το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να γίνουν πιο ελαστικές οι ρυθμίσεις των οφειλών προς την εφορία και το δημόσιο γενικότερα. Πίσω από το αίτημα της ΑΕΚ συντάσσονται όλες οι ομάδες και λογικά θα εγκριθεί, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις με τη νέα κυβέρνηση.

 

To Top