ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο ενδεκάδες, χαμένες ευκαιρίες, ξανά χωρίς γκολ (0-0) ο Άρης…

Μακριά από το γκολ και σε φιλικό ματς ο Άρης, που μετά την ήττα από τον ΝΠΣ Βόλος για το πρωτάθλημα, έμεινε σήμερα στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε φιλικό αγώνα. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Αμπού Μπα, επέστρεψε μετά από 8 μήνες ο Μενέντεθ, ξεχώρισε ξανά ο Μπρούνο Γκάμα. Με πολλές αλλαγές στο α΄μέρος ο Άρης, με την… βασική ομάδα στο δεύτερο και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Τόλης Τερζής επέλεξε στο τέρμα τον Κουέστα και τους Σόουζα-Μπαγκαλιάνη στα στόπερ. Δεξί μπακ τον Κωνσταντινίδη και αριστερό τον Τσαγκαλίδη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Μπάσα και Aμπού Μπα, δεξί εξτρέμ ο Γκάμα, αριστερό ο Μπακούτσης, δεκάρι ο Ντουάρτε και στην κορυφή της επίθεσης ο Τόνσο.

Αρκετά δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο ο Μπρούνο Γκάμα, από τα πόδια του ξεκίνησαν οι όποιες επικίνδυνες επιθέσεις από πλευράς Άρη. Καλά τρεξίματα από τον Μπα στην μεσαία γραμμή, ενώ ο Ντουάρτε μία-δύο καλές κινήσεις, αλλά και μία σημαντική αστάθεια στην απόδοσή του. Το 45λεπτο ολοκληρώθηκε δίχως γκολ, με τους φιλοξενούμενους να είναι αρκετά επικίνδυνοι στα μαρκαρίσματά τους, γι αυτό και δέχθηκαν δύο κίτρινες κάρτες. Από πλευράς φάσεων, μοιρασμένο το παιχνίδι.

Οι κορυφαίες στιγμές στο α΄μέρος

Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό με μια κεφαλιά του Βοσνακίδη, η μπάλα άουτ

14΄Πρώτη τελική για τον Άρη. Καλό σουτ του Μπακούτση έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ

33΄Συνδυάστηκαν ωραία, Γκάμα-Τόνσο, σουτ του δεύτερου εκτός μεγάλης περιοχής, άουτ!

35΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γκάμα, από πλάγια θέση, διώχνουν σε κόρνερ οι παίκτες του Ολυμπιακού

45΄Ενα σουτ του Τσίτα, μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ

45΄Λάθος του Ντουάρτε, το εκμεταλλεύτηκε ο Ράντι έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ

Στο δεύτερο ημίχρονο, με εξαίρεση τους Γκάμα-Κουέστα, όλοι οι υπόλοιποι άλλαξαν με τους βασικούς να μπαίνουν στο ματς. Δίδυμο στην άμυνα οι Δεληζήσης-Βέλεθ, δεξιά ο Σούντγκρεν, με τον Μενέντεθ αριστερά. Στα χαφ ο Σάσα με τον Ματίγια, δεξιά ο Μαντσίνι, αριστερά ο Λάρσον και ο Γκάμα πίσω από τον Ντιγκινί.

Πιο ορθολογικό στήσιμο του Άρη, που μπήκε από νωρίς για το γκολ. Είχε πολλές και καλές ευκαιρίες, αλλά δυσκολεύτηκε ξανά, όπως ακριβώς συνέβη και στα επίσημα ματς, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι καλύτερες στιγμές:

51΄Σέντρα του Μενέντεθ, κεφαλιά του Ντιγκινί εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Βόλου

56΄Προσπάθεια και καλό σουτ του Σάσα, λίγο άουτ…

62΄Λάρσον και Μενέντεθ συνεργάστηκαν, η μπάλα έφτασε στον Ντιγκινί, κόρνερ από τους φιλοξενούμενους

63΄Σουτ του Μαντσίνι, άουτ…

69΄Ωραία κίνηση και γύρισμα του Σούντγκρεν, στην κίνηση ο Ντιγκινί, ελάχιστα άουτ!

80‘ Ο Μαρτίνες βρήκε τον Ντιγκινί, που σούταρε, αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού

ΑΡΗΣ (Τ. Τερζής): Κουέστα, Σόουζα (45΄Δεληζήσης), Μπαγκαλιάνης (45΄Βέλεθ), Τσαγκαλίδης (45΄Μενέντεθ), Κωνσταντινίδης (45΄Σούντγκρεν), Μπάσα (45΄Ματίγια), Αμπού Μπα (45΄Σάσα), Μπρούνο Γκάμα (56΄Μαρτίνες), Ντουάρτε (45΄Μαντσίνι), Μπακούτσης (45΄Λάρσον), Τόνσο (45΄Ντιγκινί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θ. Γράφας) Τζέφερσον, Ράντι, Βοσνακίδης, Γραικός, Μακρυωνίτης, Μπούτζικος, Παπαιωάννου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας

Έπαιξαν και οι: Κλεμέντε, Στεφάνοβιτς, Γιδόπουλος, Κόλα, Λάσκαρης, Μπακουλάτι, Μπαρούτας, Καναβός, Πόζογλου, Καρακώστας, Φαζός.

To Top