ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο ερωτήματα στην αρχική ενδεκάδα ενόψει Παναιγιαλείου

Στην τελική της ευθεία από σήμερα, η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, την ερχόμενη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Δημήτρης Σπανός, προβληματίζεται αναφορικά με δύο θέσεις. Μία στη μεσαία γραμμή και μία στις πτέρυγες της επίθεσης.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Το κενό που αφήνει ο τιμωρημένος, Γιώργος Δεληζήσης, στο κέντρο της άμυνας, θα το καλύψει δεδομένα ο Στέλιος Μαραγκός, καθώς ήδη ο Δημήτρης Σπανός τον προετοιμάζει για την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα, βασικός αναμένεται να ξεκινήσει αυτή τη φορά στο δεξί άκρο, ο Χρήστος Μπούρμπος, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας, μπροστά από τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, θα καλύψουν οι Ούγκο Σόουζα και Γιώργος Βαλεριάνος.

Το πρώτο δίλημμα του 48χρονου κόουτς, έγκειται στη μεσαία γραμμή, καθώς… αναζητείται ο παρτενέρ του σίγουρου Χουσεΐν Μουμίν. Θέση στην αρχική ενδεκάδα, διεκδικεί από τον Λευτέρη Ιντζόγλου και ο Μπράνισλαβ Νίκιτς, αν και το προβάδισμα το έχει μέχρι στιγμής ο πρώτος.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, για ένα ακόμα ματς, πρόκειται να παίξει ως «δεκάρι», με τον Μάρκο Ντούνη στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο στην κορυφή αυτής. Όσον αφορά την αριστερή πτέρυγα, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για μία θέση, ανάμεσα στους Πασχάλη Κάσσο και Γιάννη Πασά.

To Top