ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Συνεχώς νέα ονόματα στη λίστα του Άρη! Η περίπτωση Μαρτίνες…

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 30χρονου πλέον, Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Νίκολα Μαρτίνες, «παίζει» για τον Άρη.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Τόσο το καλοκαίρι του 2017, όσο και το προηγούμενο, ο Αργεντινός βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα , ωστόσο, το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν άφηνε ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, δεν βοηθούσε στο να «καρποφορήσουν» οι επαφές. Το συμβόλαιό του με τους Περαιώτες, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, όμως, είναι υπαρκτό πιο πολύ από ποτέ το σενάριο το επόμενο διάστημα, να λύσει οριστικά τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Περίπτωση με πολλά πλεονεκτήματα, αλλά και αρκετά μειονεκτήματα, αυτή του Νίκολα Μαρτίνες. Ο Θοδωρής Καρυπίδης και οι συνεργάτες του, έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τον ποδοσφαιριστή και θα κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, που τον θέλουν να αποδεσμεύεται οριστικά από τον Ολυμπιακό. Εκτός από τη δεδομένη ποιότητά του (φρόντισε να την δείξει στον Παναιτωλικό, Ιανουάριο 2014-Ιούλιο 2015), έχει στην κατοχή και πορτογαλικό διαβατήριο, άρα θα λογίζεται ως κοινοτικός και δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου.

Αντιθέτως, είναι ένας ποδοσφαιριστής με αρκετά υψηλό κασέ, από τη στιγμή, που σε όποια ομάδα κι αν δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό (βλ. Ανόρθωση, Γουέστερν Σύδνεϋ, Απόλλων Λεμεσού) υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος με πολλές συμμετοχές στο ενεργητικό του. Επομένως, είναι μία σημαντική παράμετρος το οικονομικό, για το οποίο θα γίνει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Άρη, της επόμενης σεζόν, όταν αυτά οριστούν, μόλις «σφραγιστεί» και μαθηματικά η άνοδος.

Τη φετινή χρονιά ανήκει στο δυναμικό του Απόλλωνα της Λεμεσού, έχοντας αγωνιστεί σε 17 ματς πρωταθλήματος και τρία του Γιουρόπα Λιγκ, με 4 γκολ στο ενεργητικό του. Μάλιστα, αυτή την περίοδο, συμβάλει στην προσπάθεια του κυπριακού συλλόγου να κατακτήσει το πρωτάθλημα μέσω των μπαράζ στην Μεγαλόνησο.

To Top