Δύο ματς-ευκαιρία για τους «μικρούς» και οι σκέψεις για τον Ντουάρτε

Δύο ματς απομένουν για το τέλος της φετινής σεζόν, με τον Άρη να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή του στο Europa Conference League.

Στα οκτώ παιχνίδια των πλέι οφ ως σήμερα, οι «κιτρινόμαυροι» και ιδιαίτερα συγκεκριμένοι παίκτες έδειξαν εμφανή σημάδια κόπωσης, με την ομάδα να μην καταφέρνει να αποδώσει στο γήπεδο την εικόνα και τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, στα δύο τελευταία ματς (με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) ο Άκης Μάντζιος να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είτε αγωνίστηκαν φέτος ελάχιστα, είτε καθόλου. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτουν οι Πέτρος Μπαγκαλιάνης και Πέτρος Μπακούτσης  που έπαιξαν φέτος συνολικά 60’ και 32’ αντίστοιχα, ενώ Λερίν Ντουάρτε και Απόστολος Μαρτίνης δεν συμπεριλήφθηκαν σε αποστολή της ομάδας.

Οι δύο πρώτοι αναμένεται να χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή του Άρη, ενώ για τον Ολλανδό μέσο θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη σκέψη για το αν θα πρέπει να πάρει έστω και λίγα λεπτά συμμετοχής. Υπενθυμίζεται πως ο Ντουάρτε την περασμένη σεζόν τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη χιαστού) στη διάρκεια των πλέι οφ στο ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (01/07) και υπεβλήθη σε επέμβαση, μένοντας εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Από τις αρχές Μαρτίου συμμετέχει στις ομαδικές προπονήσεις του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο ωστόσο να διατηρεί τις επιφυλάξεις για την ετοιμότητα του Ολλανδού. «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα προλάβει να πάρει συμμετοχή φέτος, εκτός αν προς το τέλος των πλέι οφ μάς δοθεί η δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσουμε για λίγα λεπτά» είχε σημειώσει σε σχετικές δηλώσεις του πρόσφατα ο προπονητής του Άρη, προσθέτοντας: «Δεν πονάει, αλλά στο μυαλό του το αισθάνομαι ότι είναι ακόμη λίγο επιφυλακτικός μετά τον τραυματισμό του. Θέλει λίγη προσοχή και διαχείριση».

To Top