Ο Συλαϊδόπουλος στον πάγκο κόντρα στον Άρη – Πήρε 100.000 ευρώ ο Μπόλονι για το διαζύγιο

Ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την ΑΕΚ και οι παίκτες της αθηναϊκής ομάδας θα παραταχθούν με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο στο ματς της Τετάρτης (12/5) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό, τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Τετάρτης (12/5) με τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός θα καθίσει για δεύτερη φορά φέτος στον πάγκο ως πρώτος μετά το ματς με τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο.

Ο Παναθηναϊκός είχε “opt-out” στο συμβόλαιο με τον Λάζλο Μπόλονι για διαζύγιο έως τις 31/5 αντί 100.000 ευρώ και τον ενεργοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (10/5).

Η διοίκηση επί της ουσίας αποφάσισε να ενεργοποιήσει έναν ειδικό όρο που υπήρχε στο συμβόλαιο με τον Μπόλονι από τον περασμένο Οκτώβριο. Συγκεκριμένα τότε είχε συμφωνηθεί και είχε μπει όρος για “opt-out” πριν την 31η Μαΐου. Δηλαδή, οι πράσινοι είχαν το δικαίωμα να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Μπόλονι, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ, εφόσον δεν επιθυμούσαν να συνεχίσουν μαζί του, αρκεί ο συγκεκριμένος όρος να ενεργοποιείτο πριν το τέλος Μαΐου.

Εάν δεν γινόταν μέχρι τότε, απ’ την 1η Ιουνίου το συμβόλαιο του 68χρονου τεχνικού θα ανανεωνόταν αυτόματα για άλλον ένα χρόνο. Όμως οι εξελίξεις έφεραν πολύ πιο γρήγορα το “διαζύγιο”.

To Top