Δύο μεταγραφικά πλάνα ανέλυσαν Αρβανίτης – Αλεξανδρής

Δύο πλάνα στον μεταγραφικό σχεδιασμό αναλύθηκαν από τον Λευτέρη Αρβανίτη και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στην συνάντηση που είχαν και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Το πρώτο πλάνο αφορά μεταγραφικό σχεδιασμό χωρίς την άρση του απαγορευτικού από την FIBA και το δεύτερο πλάνο αφορά μεταγραφές με άρση του απαγορευτικού. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για πολύ ώρα τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν μέσα στις επόμενες 3-4 βδομάδες, αφού η ομάδα μετά το 15Αυγούστο θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία και αυτή τη στιγμή έχει στο ρόστερ της τους Μαυραειδή (υπό αίρεση, γιατί δεν έχει απαντήσει αν δέχεται ή όχι τη μείωση που του προτάθηκε), Μποχωρίδη (μονομερώς κατατεθειμένο συμβόλαιο στον ΕΣΑΚΕ), Βασιλειάδη, Βεζένκοφ και Μούρτο.

Ο Αλεξανδρής παρέδωσε στον Αρβανίτη λίστα με παίκτες που τον ενδιαφέρουν, κυρίως με παίκτες που είναι και στα δύο πλάνα του μεταγραφικού σχεδιασμού και αυτούς θα επιδιώξει πρωτίστως να αποκτήσει ο Άρης.

Συζήτηση έγινε και για τον άμεσο συνεργάτη του Αλεξανδρή. Δεν θα είναι τελικά ο Δημήτρης Κυριακού. Οι επιλογές είναι δύο. Ο Δημήτρης Γαλάνης ή ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Περισσότερες πιθανότητες έχει ο δεύτερος.

 

To Top