Παρουσιάστηκε και υποσχέθηκε… επιθετικό παιχνίδι ο Νέτο! (photos)

Την υπόσχεση ότι θα προσφέρει σημαντική επιθετική βοήθεια στη νέα του ομάδα έδωσε ο Ντάρσι Νέτο, στην επίσημη παρουσίασή του από την Μπαΐα, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2013.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος, που επέστρεψε στην πατρίδα του έπειτα από μια πενταετία στην Ευρώπη για λογαριασμό του Άρη, τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να ντεμπουτάρει όσο συντομότερα γίνεται με την καινούργια του ομάδα, αφού άλλωστε η Μπαΐα έχει πολλούς τραυματίες στη δεξιά πτέρυγα και τον χρειάζεται άμεσα.

«Εγώ δεν έχω πρόβλημα τραυματισμού και ήρθα για να βοηθήσω. Ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου. Θα μιλήσω με το γυμναστή και το γιατρό της ομάδας, για να δούμε πόσες μέρες θα χρειαστούν μέχρι να είμαι έτοιμος να παίξω», είπε χαρακτηριστικά ο Νέτο.

Όταν, μάλιστα, του ζήτησαν να περιγράψει τον εαυτό του, υποστήριξε ότι τα επιθετικά του προσόντα κάνουν τη διαφορά: «Στην Ελλάδα, μερικοί προπονητές ζητούν από τον δεξιό μπακ – χαφ πρώτα να αμύνεται και μετά να επιτίθεται. Εγώ, όμως, ποτέ δεν έπαψα να έχω το επιθετικό στοιχείο στο παιχνίδι μου. Μου αρέσει πολύ να σουτάρω για γκολ ή να φτάνω μέχρι την τελική γραμμή και να δημιουργώ φάσεις. Σιγά – σιγά θα με μάθετε…».

To Top