ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο παίκτες της Σαπεκοένσε επέστρεψαν στη Βραζιλία (photos)

Ο δημοσιογράφος και δύο ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε που επέζησαν της αεροπορικής τραγωδίας, επέστρεψαν στη Βραζιλία, ενώ ο Νέτο ξύπνησε από το κώμα και έμαθε τα δυσάρεστα νέα.

Οι ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε, Τζάκσον Φόλμαν και Αλάν Ρουσέλ, οι οποίοι επέζησαν της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία, επέστρεψαν στη Βραζιλία, όπως και ο δημοσιογράφος, Ραφαέλ Ενζέλ.

Οι γιατροί έδωσαν το “ΟΚ” για να ταξιδέψει ο Τζάκσον Φόλμαν στο Σάο Πάουλο και να εγχειριστεί εκεί στην πλάτη, ενώ οι Αλάν Ρουσέλ και Ραφαέλ Ενζέλ πήγαν στο Σαπεκό, την πόλη δηλαδή που εδρεύει η Σαπεκοένσε.

Οι Αλάν Ρουσέλ και Ραφαέλ Ενζέλ μπαίνουν στο βραζιλιάνικο Air Force…

Η άφιξη του Αλάν Ρουσέλ στο νοσοκομείο του Σαπεκό…

Έμαθε τα νέα ο Νέτο

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που επέζησε, ο 31άχρονος αμυντικός, Νέτο, το Σαββατοκύριακο ξύπνησε από το κώμα, χωρίς να έχει ιδέα τι έχει συμβεί.

Νόμιζε πως είχε χτυπήσει στον αγώνα και ρωτούσε ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Σιγά-σιγά άρχισε να καταλαβαίνει πως δεν έχει απλά έναν τραυματισμό σε ποδοσφαιρικό ματς και οι άνθρωποι του νοσοκομείου του είπαν την αλήθεια.

Ήταν φυσικά αρκετά συναισθηματικός αρχικά, αλλά δείχνει δύναμη και κατανόηση. Ένας γιατρός μάλιστα ανέφερε πως ο Νέτο του είπε πως το βράδυ πριν το ταξίδι είχε δει όνειρο πως το αεροπλάνο θα πέσει και πως κατά διάρκεια της πτήσης διάβαζε την βίβλο!

Ο ίδιος ζει και δίνει την “μάχη” του, ενώ 19 συμπαίκτες του έχασαν την ζωή τους, όπως και άλλοι 53 επιβαίνοντες…

Πηγή: sport24.gr
To Top