ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόκριση για τα Τρίκαλα πριν τον Άρη – Οι δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Τα Τρίκαλα (αντίπαλος του Άρη την Κυριακή) έβγαλαν νοκ άουτ την ΑΕΛ καθώς αν και αρκούσε η ισοπαλία για την πρόκριση κατάφεραν στην εκπνοή να πάρουν και την νίκη (1-0).

Για περίπου 75′ λεπτά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αλλά στα τελευταία λεπτά η ΑΕΛ βγήκε μπροστά για να σημειώσει το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση. Οι «βυσινί» είχαν δοκάρι στο 84΄με τον Ντέλιτιτς αλλά στο 90′ ο Γιαννιτσάνης, ένας παίκτης που «κόπηκε» απο το ρόστερ της ΑΕΛ και πήγε στα Τρίκαλα έβαλε την σφραγίδα της πρόκρισης σκοράροντας (1-0).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟ Τρίκαλα (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (50′ Γιαννιτσάνης), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς (67′ Δουκάκης), Στεφάνοβιτς (84′ Σαρακατσάνος), Λεάντρο

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Γκόλιας, Φατιόν, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (56′ Χιλάριο), Ναβάρο (56′ Ουρτάδο), Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης (75′ Κάπος), Ντέλετιτς

Ο προπονητής των Τρικάλων Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε στις δηλώσεις του στο γεγονός ότι ασκείται έντονη κριτική στην ομάδα ενώ οι φίλαθλοι δείχνουν να έχουν υψηλές προσδοκίες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ο κόσμος νομίζει ότι μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια από το ημίχρονο, μου κάνει εντύπωση η κριτική που δέχονται τα παιδιά, τα πιστεύω τα παιδιά περισσότερο απ’ όλους. Πρέπει όμως να πατάμε στην γη,  έχουμε απέναντι μας καλούς αντιπάλους, παίζουμε καλά, δεν δεχόμαστε γκολ εύκολα, αν κρατήσουμε την ηρεμία στο τέλος θα χαμογελάσουμε, ο στόχος μας δεν είναι το κύπελλο αλλά το πρωτάθλημα».

Για την νίκη και την πρόκριση επί της ΑΕΛ σημείωσε: «Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική, πήγαμε στους 16. Ήταν πολύ δύσκολος ο  όμιλος με ΠΑΟΚ και ΑΕΛ, φέραμε μόνο μία ισοπαλία δεν δεχτήκαμε γκολ, δίκαια περάσαμε.  Συγχαρητήρια, σε όλους, καθώς είναι πρωτόγνωρο να έχουμε και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο μαζεμένα δυνατά  παιχνίδια και ντέρμπι, ξεπερνάμε τις δύσκολες καταστάσεις, βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, και σήμερα μας έλειπε ίσως λίγο παραπάνω ενέργεια για να κερδίσουμε πιο εύκολα».

Ο Βέρτζος που μίλησε εκ μέρους των παικτών είπε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι και πήραμε μία μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».

Ο σκόρερ των Τρικάλων, Γιώργος Γιαννιτσάνης είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε την πρόκριση και την αφιερώνουμε στον κόσμο μας. Νιώθω καλά στα Τρίκαλα. Είμαι δανεικός για ένα χρόνο από τη Λάρισα και είμαι επαγγελματίας, είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Κοιτάμε τη συνέχεια που είναι δύσκολη στο πρωτάθλημα, πρέπει να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε γιατί είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και δεν μας αξίζει αυτή η θέση», ήταν τα λόγια του.

To Top