ΑΠΟΨΕΙΣ

Δύο περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν το… “ήταν δίκαιο και έγινε πράξη”

Ο κάθε ένας από τους δύο για τον δικό του ξεχωριστό λόγο. Γιάννης Φετφατζίδης και Δημήτρης Διαμαντόπουλος είδαν τους κόπους των προσπαθειών τους να επιβραβεύονται. Το άξιζαν, έπρεπε να γίνει και πρέπει να “χτίσουν” πάνω σε αυτό…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η κλήση στην Εθνική ομάδα για τον Γιάννη Φετφατζίδη είναι μία δικαίωση των εμφανίσεών του μέχρι στιγμής με την φανέλα του Άρη, της επιλογής του να παραμείνει στην ομάδα (μετά από ένα εξάμηνο με πολλά σκαμπανεβάσματα) και να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στους “κιτρινόμαυρους”.

Ήταν άλλωστε, το μεγάλο ζητούμενο, όταν υπέγραφε νέο διετές συμβόλαιο με τον Άρη. Στην Ολλανδία, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είχε δηλώσει: “Συμφωνώ με τον κόουτς. Θέλω να νιώσω λίγο πιο κοντά στην ομάδα και μέσα στο γήπεδο να αποδείξω και να δείξω περισσότερα πράγματα. Περίμενα πέρσι να αγωνιστώ λίγο περισσότερο, να έπαιζα περισσότερο ως βασικός ή να μην έβγαινα τόσο συχνά αλλαγή. Τα παιδιά ήταν πιο έτοιμα από εμένα και τα πήγαν εξαιρετικά. Είχα αρκετό χρόνο πέρσι και περιμένω να συμβεί κάτι ανάλογο φέτος”.

Υπενθυμίζω αυτή του την απάντηση, διότι τότε ο Σάββας Παντελίδης είχε δηλώσει το πως θέλει τον 28χρονο εξτρέμ (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Πάμε και στον Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Έστω και αργά, κέρδισε ένα νέο συμβόλαιο με τον Άρη. Αν με ρωτάει κανείς αν το άξιζε θα πω το εξής: Και με το παραπάνω!

Ο Άρης είχε δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν -ακόμα και σε δύσκολες στιγμές του- πως σέβεται την προσπάθεια ποδοσφαιριστών του, ειδικά όταν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Διαμαντόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που προέβαλλε το πάθος του, την όρεξη και την δίψα για να αγωνιστεί με την φανέλα αυτής της ομάδας. Αυτό δεν μπόρεσε να το αμφισβητήσει ποτέ κανείς. Από εκεί και πέρα, του άξιζε μία επιβράβευση και η ΠΑΕ Άρης έπραξε το σωστό.

“Είχε πρόβλημα ακόμα και στο περπάτημα ο Δημήτρης. Οφείλεται σε μεγάλο βαθμό γιατί έπαιξε για την ομάδα του σε συνθήκες που το 90% των ανθρώπων δεν θα μπορούσε! Άλλοι άνθρωποι δεν θα σηκωνόντουσαν από το κρεβάτι τους!”, είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιώργος Ψυχίδης, νευροχειρουργός. Αυτός δηλαδή που ανέλαβε την εγχείριση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στη μέση, στο Διαβαλκανικό.

Τα λόγια είναι περιττά… Στα όρια της αυτοθυσίας, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έβαλε την προσωπική του υγεία, κάτω από το συμφέρον της ομάδας. Τέτοιες συμπεριφορές, δεν τις παραμερίζεις. Τις επιβραβεύεις και τις στηρίζεις και με το παραπάνω.

Το συμπέρασμα είναι ένα και για τις δύο περιπτώσεις. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…

 

To Top