Δύο προπονήσεις και… κύπελλο με Φιλαθλητικό

Μια προπόνηση σήμερα και μία αύριο θα κάνει ο Άρης πριν ταξιδέψει για την Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Φιλαθλητικό στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, για το κύπελλο Ελλάδας. Οι κίτρινοι θα μελετήσουν τον αντίπαλό τους, που είναι μια ομάδα νεοφώτιστη στην Α2, αλλά θυμίζει κάτι από τους… Αμπελόκηπους της δεκαετίας του ’90 με τις συνεχόμενες ανόδους.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα αναλύσει σήμερα και αύριο τον Φιλαθλητικό στους παίκτες του. Σαφώς και ο Άρης είναι το φαβορί, σαφώς και είναι ποιοτικότερη ομάδα, αλλά το σκάουτινγκ είναι πάντα σκάουτινγκ. Οι κίτρινοι δεν θέλουν να πέσουν θύμα έκπληξης και έχουν τους παίκτες που δεν πρόκειται να υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν, γιατί είναι νοκ άουτ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει να τεθεί στην διάθεση του Αλεξανδρή ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο 22χρονος σέντερ αισθάνεται πολύ καλύτερα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρησιμοποιηθεί την Τρίτη, γιατί έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και βρίσκεται πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.

 

To Top