ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο χαμένα πέναλτι, ένα δοκάρι και… ισοπαλία για την Κ20

Δύο χαμένα πέναλτι, ένα δοκάρι και τελικά… 1-1! Η Κ20 ήταν καλύτερη από τον Παναιτωλικό σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη στο γήπεδο των Λαγυνών.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ομάδας Κ-20 του ΑΡΗ. Η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική μας ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στο γήπεδο των Λαγυνών, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος U-20 της Super League ΟΠΑΠ.

Αποτέλεσμα που αδικεί το συγκρότημα του Νίκου Πασιαλή, που ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας μάλιστα και δύο πέναλτι!

Συνολικά στο ματς δόθηκαν τρία πέναλτι. Το πρώτο στο 48’ με τον Μπάλιο (απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων), το δεύτερο στο 66’ με τον Λεμονή, ο οποίος ευστόχησε και η ομάδα μας πήρε… κεφάλι στο σκορ και το τρίτο στο 79’ και πάλι με τον Λεμονή (η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι).

Η ομάδα του Αγρινίου, που τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε στο 79’ ο Χαντακιάς), ισοφάρισε στο 68’ με τον Κωστακιώτη.

ΑΡΗΣ: Μαντζάρης, Βόσδου, Παπαφλωράτος, Μαζουλουξής, Μπιμπισίδης, Φούσκας (82’ Ζαχαριουδάκης), Ντούγκας, Λεμονής, Μπάλιος (63’ Σάλτας), Κτιστόπουλος, Παπακώστας (68’ Ρότα).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τηλέμαχου, Χαντακιάς, Καραλής (65′ Κοντογιάννης), Δημουλάς, Κοζάκης, Κωνσταντινόπουλος, Βασιλάρης, Κωστακιώτης, Τουρλίδας (50′ Κολοκοτρώνης), Ζαρκάδας, Σιώρος (91′ Ερινάλντο).

 

To Top