Άσχημα νέα για Ροναλντίνιο!

Ρήξη στον προσαγωγό του αριστερού του μηρού υπέστη ο Ροναλντίνιο σε προπόνηση της Ατλέτικο Μινέιρο και ο 33χρονος αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες, κάτι που κάνει αμφίβολη της συμμετοχή του με την ομάδα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η ατυχία δεν «χτύπησε» τον Ροναλντίνιο σε κάποιο αγώνα αλλά σε προπόνηση με την ομάδα του. Ο επικεφαλής του γιατρικού τιμ της Ατλέτικο Μινέιρο, Ροντρίγκο Λασμάρ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το συμβάν: «Ο Ροναλντίνιο ένιωσε πόνο στην περιοχή των προσαγωγών του αριστερού του μηρού και μετά από εξετάσεις επιβεβαιώσαμε ότι είναι ολική ρήξη. Κάνει εντατικά θεραπείες και περιμένουμε εξελίξεις.

Ο παίκτης φροντίζεται από το τμήμα φυσιοθεραπείας και θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναρρώσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Αποτελεί ακόμα ερωτηματικό το αν θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αλλά πρέπει να πιστέψουμε στην πιθανότητα».

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί φέτος στο Μαρόκο και ξεκινά στις 14 Δεκεμβρίου ενώ ο πρώτος αγώνας που είναι προγραμματισμένο να δώσει η Ατλέτικο Μινέιρο είναι στις 18 του μήνα.
πηγή: sentragoal.gr
To Top