Ιερολοχίτες: “Οργανωμένο σχέδιο σε βάρος του Άρη”!

Με μια μακροσκελή τους ανάρτηση στο σάιτ του συνδέσμου, οι Ιερολοχίτες σχολιάζουν με καυστικό τρόπο το θέμα των διαιτησιών σε βάρος του Άρη.

Αναλυτικά:

“Αυτό που συμβαίνει ΚΑΙ φέτος, αλλά και όλα τα τελευταία χρόνια στον ΑΡΗ, με το θέμα της διαιτησίας, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο ούτε και έχει μέτρο σύγκρισης.!! Έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της γραφικότητας και του άκρατου κομπλεξισμού και μοιάζει να είναι φαινόμενο βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασιάς.

Φάσεις πεντακάθαρες που θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα σε σεμινάρια και μαθήματα διαιτησίας, στον ΑΡΗ δεν δίνονται ούτε σε φιλικό αγώνα. Μέσα στον ρομαντισμό που πολλές φορές μας διακρίνει και που προκύπτει απ’ την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, όλα αυτά τα χρόνια πιστεύαμε πως τα φαινόμενα σφαγιαστικών φαλτσοσφυριγμάτων για τον ΑΡΗ, αποτελούσαν μια ατυχή καταραμένη σύμπτωση ή σε ορισμένες περιπτώσεις, πως ήταν αποτέλεσμα της εγωπάθειας και αντιπάλων οπαδικών φρονημάτων του εκάστοτε μαυροκόρακα…!!!

Πλέον είμαστε σίγουροι οτι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εις βάρος της ομάδας, με στόχο την εξαθλίωση και τον αφανισμό της. Είναι φύση αδύνατο, όλα τα “ανθρώπινα” λάθη, να συμβαίνουν πάντα κατά του ΑΡΗ. Δεν είναι δυνατόν φάσεις κραυγαλέες, που βγάζουν μάτια, καταφανέστατες, τις οποίες βλέπει κι ο τελευταίος φίλαθλος στην κερκίδα με στοιχειώδη γνώση των κανονισμών, να διαφεύγουν επαναλαμβανόμενα από τα “έμπειρα” μάτια (τρομάρα τους), των διατητών και κατά διαβολική σύμπτωση, πάντα ο ευνοούμενος του υποτιθέμενου “λάθους”, να είναι ο εκάστοτε αντίπαλος.

Έχουμε κουραστεί να βλέπουμε το ίδιο έργο κάθε βδομάδα.! Βαρεθήκαμε ο κάθε λογής υποτακτικός και μίζερος ανθρωπάκος, προκειμένου να εκτελέσει σαφείς εντολές και να γίνει αρεστός στους κουμανταδόρους και νταβαντζήδες αυτής της γελοιότητας που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα, να παίζει με τα νεύρα μας και κυρίως με τη νοημοσύνη μας, θεωρώντας μας όλους ηλίθιους ή ίσως το ίδιο υποτακτικούς και δεκτικούς με αυτόν.!!

Η μη αντίδραση του κόσμου υπό το φόβο της σκληρής τιμωρίας της ομάδας (άλλο ένα θέμα που σηκώνει πολλή συζήτηση σχετικά με τα μέτρα σύγκρισης των τιμωριών της κάθε ομάδας), έχει φτάσει να θεωρείται αδυναμία, απάθεια ή και παραδοχή της πραγματικότητας που θέλουν να μας επιβάλλουν. Της ΔΙΚΗΣτους πραγματικότητας…Το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι, ως πότε ο ΛΑΟΣ του ΑΡΗ δεν θα αντιδρά στην αδικία που δέχεται, κι όταν και αν αντιδράσει, ποιος θα είναι αυτός που τελικά θα την πληρώσει και πως;

Έχουμε εξελιχθεί σε γκουρού της αυτοσυγκράτησης, αλλά και η υπομονή κάποτε εξαντλείται…Αφήστε επιτέλους την ομάδα να βρεί το δρόμο της και σταματήστε να βάζετε κάθε είδους τρικλοποδιές με την πρώτη ευκαιρία. Ο ΑΡΗΣ έχει από μόνος του τόσα πολλά πρόβληματα να αντιμετωπίσει, κληρονομιά όλων των μεγαλοπαραγόντων των τελευταίων χρόνων, που δεν χρειάζεται αρωγούς στην επιμήκυνση της δυστυχίας του. Τα μόνα όπλα που έχουν απομείνει στο σωματείο, είναι απ’ τη μια ο κουρασμένος πια και αγανακτισμένος κόσμος του, και από την άλλη η καθαρή αγωνιστική προσπάθεια μέσα στο χορτάρι…

Ε, ας έχει τουλάχιστον την ευκαιρία να παλέψει με αυτά τα λίγα για να βγεί η χρονιά στην υποτιθέμενη ίσης μεταχείρισης σαπίλα που ονομάζεται super league..!!! Να είστε όλοι σίγουροι, υπεύθυνοι, ανεύθυνοι, ανευθυνουπεύθυνοι και μη, πως όποιος προσπαθήσει να μας στερήσει την ισότητα και την ισονομία στη μάχη που δίνει για άλλη μια χρονιά η ομάδα για να βγει απ’ τη μιζέρια, θα μας βρεί απέναντι του με ΟΤΙ αυτό σημαίνει. Κύριοι η παθητικότητα τουΑΡΕΙΑΝΟΥ έλαβε ΤΕΛΟΣ!!!!
Και επειδή δεν είμαστε τόσο βλαμένοι όσο νομίζετε ή όσο κάποιους θα σας βόλευε να είμασταν, ούτε ζούμε σε παράλληλο σύμπαν και συμβαίνει κάτι να σκαμπάζουμε και εμείς από ποδόσφαιρο, όλα τα προαναφερθέντα, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν άλλοθι για όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή ΜΕΣΑ στην ομάδα σε οποιαδήποτε θέση, είτε διοικητική είτε ως αγωνιζόμενος. Δεν βρήκαμε τη διατησία να αποτελέσει δικαιολογία της μαλ..ιας που σας δέρνει και είστε όλοι άμοιροι ευθυνών… Όσον αφορά εσάς όλους λοιπόν, η ανοχή και η υπομονή μας τελείωσε..!!! Θα κόψετε το λαιμό σας και θα κάνετε αυτό για το οποίο ο καθένας σας είναι υπεύθυνος, ώστε η ομάδα να πάρει αποτελέσματα, όχι την Κυριακή, όχι σήμερα, αλλά ΧΤΕΣ!!!

Βαρεθήκαμε να ακούμε δικαιολογίες του τύπου “τα παιδάκια τα άπειρα” και “ο λάθος σχεδιασμός” και του κω..ου τα εννιάμερα… Όλα αυτά μας αφήνουν αδιάφορους. Δουλειά σας είναι να βρείτε λύση και θα τη βρείτε άμεσα χωρίς πολλά πολλά λόγια. Αλλιώς θα αλλάξει η συμπεριφορά μας και προς εσάς.

Περιμένουμε την Κυριακή με το αγρίνιο να δούμε να σκίζεστε στο γήπεδο και δε μας νοιάζει πως αλλά ΘΑπάρετε τη νίκη..!!! Αυτά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε”.

To Top