Δύσκολα η ΣΑΡΙΣΑ να καλύψει συμβόλαιο παίκτη!

Στη διάρκεια της αυριανής ημέρας τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ θα συναντηθούν για να αποφασίσουν ποια στάση θα κρατήσουν δίπλα στην ΚΑΕ από εδώ και πέρα, αν θα στηρίξουν ή όχι οικονομικά την ομάδα ώστε να αποκτηθούν δύο παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να καλύψουν ακόμα και το συμβόλαιο του Δημήτρη Τσαλδάρη!

Κύκλοι μέσα από την ΣΑΡΙΣΑ ανέφεραν χθες πως η εταιρεία αστικής ευθύνης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του Δημήτρη Τσαλδάρη και πως η συζήτηση θα γίνει σε ένα γενικότερο πλαίσιο και ίσως αποφασιστεί να δοθεί ένα μικρό ποσό στο να βοηθηθεί η ΚΑΕ να κλείσει τον Έλληνα γκαρντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να τεθεί στο τραπέζι και θέμα ουσιαστικά “διάλυσης” της ΣΑΡΙΣΑ! Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι πολύ κρίσιμα τα πράγματα στον Άρη. Η συνάντηση της ΣΑΡΙΣΑ θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα αύριο το βράδυ, ώστε να μπορέσουν να πάνε όσοι περισσότεροι γίνεται.
Προσπάθεια να είναι παρών και ο Πέτρος Πάλμας έγινε, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί έγκαιρα στην Θεσσαλονίκη. Ο Κύπριος επιχειρηματίας είναι μέλος της οικονομικής επιτροπής της ΣΑΡΙΣΑ, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάζει.

Μέχρι και χθες οι πληροφορίες από την ΚΑΕ ανέφεραν πως δεν υπάρχει δυνατότητα να αποκτηθεί παίκτης με τα προϋπολογισμένα έσοδα, γιατί δεν το επιτρέπει αυτό η πολιτική που αποφασίστηκε να ακολουθηθεί. Βέβαια, επειδή το πρόβλημα θα είναι αρκετά μεγάλο αν δεν βρεθεί παίκτης, ειδικά στην περιφέρεια (ο Τσαλδάρης δηλαδή), ίσως βρεθούν κάποια χρήματα για να γίνει μια μικρή υπέρβαση, αν και αυτό σήμερα φαντάζει πολύ δύσκολο.

To Top