Δύσκολα ο Μπερτόγλιο με ΑΕΚ, ατομικό και ο Ντένις

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινείται από σήμερα ο Άρης. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Άρη με ψυχολογική ώθηση, αλλά το ζητούμενο παραμένει να κρατήσει ένα σταθερό τέμπο για να φτάσει στους στόχους του.

Όπως σχολίασε ο προπονητής του Άρη: “Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες. Η ομάδα μας έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές δεν χρειάζεται να τους απαξιώνουμε. Πρέπει αυτή η νίκη να μας δώσει ώθηση για να συνεχίσουμε”.

Ο Μπερτόγλιο πολύ δύσκολα θα προλάβει την ΑΕΚ.

Πιο αναλυτικά…

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις στο γυμναστήριο, ταχύτητες και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τους Φακούντο Μπερτόγλιο και Ντένις να κάνουν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα της Τετάρτης με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/02, 19:30), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

To Top