ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολη αποστολή για Άρη στα Χανιά, μονόδρομος το εκτός έδρας “τρίποντο”! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Δεύτερη σερί εκτός έδρας «αποστολή» για τον Άρη, που θέλει σήμερα (PRESSARIS, 15:00, ΕΡΤ3) απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό -στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018- να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία στην Πάτρα την προηγούμενη αγωνιστική.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το σύνολο του Δημήτρη Σπανού, βρίσκεται από χθες στην Κρήτη, με έναν και μόνο στόχο: Να κερδίσει τον ΑΟΧ Κισσαμικό και να “γράψει” την 17η φετινή του νίκη! Το «τρίποντο» είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να βάλουν τις βάσεις για ένα νικηφόρο σερί, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν την άνοδο πριν από το… Πάσχα.

Κι αυτό, γιατί ακολουθεί ένα επίσης δύσκολο ματς με την Δόξα Δράμας στη 1 του Απρίλη, πριν επιστρέψει ο Άρης στο νησί, για να αντιμετωπίσει στην δεύτερη «μάχη» της Κρήτης, τον ΟΦΗ στις 4 του ίδιου μήνα.

Ελλιπής σε μεγάλο βαθμό, πρόκειται να παρουσιαστεί ο Άρης στο σημερινό ματς. Ο Δημήτρης Σπανός, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Χουσεΐν Μουμίν, Γιώργο Βαλεριάνο και Μιχάλη Μπαστακό. Παράλληλα, εκτός πλάνων και ο διεθνής Άγγελος Χαντί, με τον τραυματία Λούκα Μιλούνοβιτς. Θέσεις στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, οι Κενάν Μπαργκάν και Αριστείδης Λώττας.

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Κρήτη:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Κανακούδης Ντούνης, Μπάργκαν, Λώττας.

To Top