Δύσκολη αποστολή για τις γυναίκες στα Εξάρχεια

Ακόμα μία δύσκολη αποστολή έχει να αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα του Άρη. Οι κίτρινες αγωνίζονται αύριο το μεσημέρι (12.00), ξανά εκτός έδρας αυτή την φορά με τον τέταρτο βαθμολογικά, Αστέρα Εξαρχείων.

Τα κορίτσια του Κώστα Κωτούλη για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα αγωνίζονται εκτός έδρας και το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ο έμπειρος τεχνικός για μία ακόμη φορά θα στερηθεί των υπηρεσιών της Βίκυς Φλέγγα ενώ η συμμετοχή της Χατζάκου θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Όσον αφορά την πρώτη ο τραυματισμός της στην μέση όπως όλα δείχνουν θα την κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της περιόδου κάτι που προβληματίζει έντονα τον προπονητή της ομάδας.

Ο Κωτούλης έχει ζητήσει από τις παίκτριες του ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Αστέρας Εξαρχείων, μετά την αποχώρηση της Ρίστιτς, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στις Μέλνικα και Δασκαλοπούλου και ο περιορισμός αυτών των δύο αποτελεί ένα σημαντικό στοίχημα για τις κίτρινες. Ενώ αρκετές προσπάθειες όσον αφορά το επιθετικό παιχνίδι της αθηναϊκής ομάδας παίρνει και η ξένη, Σανκάρα Τζόουνς.

To Top